Miss Autopsia închiriază, dar nu plăteşte! Primăriţa Jenica se face că plouă!

1
320

Mâine, noi documente în exclusivitate despre balamucul produs la Primăria Ştefăneşti de cele două amazoane: primăriţa Jenica şi consilierul ei, Miss Autopsia.

Deocamdată avem o întrebare pentru cele două „doamne”: şi-a achitat cumva Miss Autopsia datoriile pentru închirierea sălii de spectacole a Casei de Cultură Ștefănești? Sau pentru ea datoriile sunt cumva facultative? Vom avea aici surprize mari zilele următoare.

În altă ordine de idei, mai există o mare nelămurire. În contul deschis pe numele Primăriei Ștefănești pentru sponsorizări n-au intrat deloc bănuţi. Cu toate acestea, s-au primit sponsorizări la greu, mai ales în perioada sărbătorilor, când Jenica şi Miss Autopsia au „călcat” în echipă mai toate firmele importante din Ștefănești. Aici cică va băga şi DIICOT capul în poză, curând-curând!

A, şi mai era ceva. Dosarul penal al băiatului primăriţei. Nu cumva s-a întâmplat ceva, pentru că s-a amestecat cineva, cumva? Ba da!

Toate acestea plus zeci şi zeci de alte chestiuni nou-nouţe vor putea fi citite în viitor în „Ziarul de Argeş”.

Jenica, nici nu ştii, ex-primar curând vei fi!

D.M.D.

1 Comentariu

  1. Ehee vremuri bune in tinerete.dar de Austria nu e Stefanestiul. Si nici Strefanestiul nu e Austria.in privinta nebunei miss cadavru nu inteleg cum un primar poate sa angajeze asemenea consilieri..dar de o vorba romaneasca.cine se aseamana se aduna …

Lasa un raspuns