Miss Autopsia a turbat din nou!

0
1461

În timp ce răsfoiam pe net presa locală am fost literalmente şocat de un şuvoi de lături vomitate de mai vechea clientă a ospiciului Bălăceanca, Lavinia Năstase, mult mai cunoscută în judeţ, şi nu numai, drept Miss Autopsia!

Pe cine i s-a pus pata cretinei? Pe nimeni altul decât Adrian Dumitru Bughiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş şi unul dintre cei mai apreciaţi, echilibraţi, liniştiţi şi serioşi tineri politicieni.

Pentru cei care vor avea o problemă cu limbajul meu trec în revistă pe scurt câteva dintre insultele scuipate de Miss Autopsia, absolut gratuit, la adresa unuia dintre politicienii de care noi toţi ar trebui să fim mândri: măscărici, penibil, privit cu scârbă de toată lumea, pervers, vită, lipsit de educaţie, s-a născut cu faţa asta etc.

Ştiţi ce a provocat isteria acestei tute proaste, una dintre cele mai sifilitice creaturi din spaţiul public argeşean? N-o să ghiciţi în veci: Adrian Bughiu purta o cămaşă populară care nu i-a plăcut tâmpitei ce se pretinde jurnalistă! Da, aţi citit corect! Rebutul ăsta uman, Miss Autopsia, crede că are nu doar dreptul, ci şi statura morală, intelectuală, aspectul fizic etc. care să-i permită să fie arbitrul eleganţei, judecătorul apariţiilor publice și criticul  comportamentului în plan social al celor care nu-i plac.

În primul rând, Lavinia Năstase e proastă. Adică nu chiar proastă, e o analfabetă care pute de prostie! O incultă care are tot atâtea puncte de intersecţie cu cultura şi tradiţiile populare româneşti pe cât are Florin Salam cu George Enescu! În articolaşul ei scris la nivelul unui absolvent de ciclu primar din Băicoi a comis câteva zeci de greşeli de gramatică grave, nu ştie să pună virgule, construieşte frazele ca Lila de la Vacanţa Mare, deci… e proastă rău!

În al doilea rând, publicăm astăzi câteva fotografii cu Lavinia Năstase ca să înţelegeţi competenţa ei în materie de vestimentaţie şi bun-gust. Femeia chiar are ghinion, în sensul că nu este doar cretină, dar este şi atât de urâtă încât provoacă avorturi spontane sau impotenţă, după caz! La Izvoru şi la Călineşti, două dintre locaţiile pe unde îşi face veacul, i-a fost interzis până şi accesul în cimitir, deoarece există o mare probabilitate ca paznicii să n-o lase să părăsească incinta!

Ca femeie, este spectaculoasă! Când a fost la Muzeul Judeţean Argeş, la o expoziţie itinerantă egipteană, o fetiţă a strigat disperată: „Mamă, uite, mumia aia merge!”. Probabil că, dacă nu avea buletinul la ea, ar fi fost sever amendată că umbla neîmbălsămată pe stradă!

Hidoşenia asta suferă de o frustrare uşor de înţeles. Deşi îi place p…, n-a reuşit să facă rost de aşa ceva decât de la un distins coleg de generaţie al lui Gheorghiu-Dej! Omul este supranumit Strămoşul şi are virilitatea lui Arşinel! Doar nenea ăsta, în lipsă de alternative, a preacurvit cu neroada şi, din cauza unui prezervativ de proastă calitate, a lăsat-o gravidă, creând premisele unei viitoare drame adolescentine. Pentru că una dintre condiţiile obligatorii a unei vieţi fericite este să nu ai o mamă tâmpită! Ori, Lavinia Năstase este un fel de Geani Orlando, numai că retardul tembelei este ceva mai avansat!

Printre ameninţările cu care-l sufocă proasta asta pe vicepreşedintele CJ Argeş se numără şi faptul că-l va insulta săptămânal. De ce? Unde prostia sifilitică este o cauză suficientă nu trebuie să căutăm altceva când ne referim la Miss Autopsia!

Problema este, fă doamna, că omul îşi asumă riscul! Aşa este când faci politică, există tute cu buze reci care îţi mai dau cu fruntea în buric! N-ai ce face, aşa că… proasta latră, ursul merge!

Numai că, vezi tu, flatulenţă culturală care eşti tu, omul are şi el prieteni. Adică orice calcule îţi faci, ieşi pe minus! Mie unul îmi va face întotdeauna plăcere să mă amestec.

Pe curând!

D.M.D.