Miss Autopsia a ajuns şefa Casei de Cultură Ştefăneşti după ce primăriţa Jenica şi viceprimarul Mihalcea au lins unde (s-)au scuipat!

0
332

Miss Autopsia şi-a văzut visul cu ochii. Această creatură odioasă, cu un caracter slinos şi cu o inteligenţă sub genunchiul broaştei, a reuşit să ajungă, pentru cel puţin un mandat de cinci ani, directorul Casei de Cultură Ștefănești.

Recunosc, mi-e scârbă, în egală măsură atât de primăriţa Ioana Jenica Dumitru, fostă dansatoare de mare succes, cât şi de viceprimarul Ion Mihalcea şi de grupul de consilieri PSD care-i sunt fideli. După ce s-au bălăcărit public ca nebunii, reclamându-se de zeci de ori la poliţie şi înjurându-se prin intermediul presei, cei doi s-au împăcat în cel mai greţos mod cu putinţă, afişându-se public ca două paiaţe de bâlci expirate. Au lins unde (s-)au scuipat, spre sila profundă a locuitorilor din Ștefănești care au asistat dezgustaţi în ultimul an la circul de la primărie.

Lavinia Năstase a câştigat un concurs la care nu a participat decât ea. A câştigat un concurs pe care „Ziarul de Argeş” l-a dat în vileag ca fiind pregătit pentru ea. A câştigat şefia unei instituţii de cultură deşi, săraca de ea, nu poate să facă diferenţa dintre cultură şi culturism!

Ștefăneștiul are totuşi ce merită. Ce au votat în vara lui 2016 iresponsabilii săi cetăţeni. O primăriţă care pare desprinsă din filmul „Clubul de noapte”, varianta superhard, un viceprimar care a reinventat haiducia ajungând să ia de la toţi pentru el şi familia lui şi o fostă proxenetă ajunsă mare sculă peste cultură.

Totuşi, un oraş care a dat României cea mai celebră familie de politicieni nu poate rămâne scufundat în mocirla în care l-au afundat ciudaţii ăştia. În 2020 trebuie daţi jos toţi şi aleşi oameni cu care să nu ne fie ruşine!

În ceea ce mă priveşte, mă voi implica în acest demers 100%.

Voi reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns