Mircea Drăghici: „DN 7C Piteşti-Curtea de Argeş va avea din această toamnă un nou covor asfaltic”

0
395

Deputatul Mircea Drăghici, consilier onorific al prim-ministrului pe probleme legate de industria auto şi transporturi, anunţă că CNADNR va îmbunătăţi în această toamnă infrastructura rutieră pe Drumul Național 7C Piteşti-Curtea de Argeş prin turnarea unui covor asfaltic.

mircea draghici“În această toamnă, infrastructura rutieră pe DN 7C Piteşti-Curtea de Argeş va fi îmbunătăţită prin turnarea unui covor asfaltic. Starea de degradare a acestui drum a fost obiectul plângerilor pentru mulţi locuitori ai judeţului. De această îmbunătăţire nu ne vom bucura doar noi, locuitorii argeşeni, ci şi turiştii care doresc să viziteze zona Transfăgărăşanului. Mai mult, şi DN 73C Piteşti-Câmpulung va beneficia în 2016 de un nou covor asfaltic, realizabil prin alocările financiare din fondurile de mentenanţă ale CNADNR.
În ceea ce priveşte subiectul Autostrada Piteşti-Sibiu, menţionez că până la sfârşitul lunii septembrie va fi definitivat traseul pentru a putea fi demarate procedurile legale de expropriere. Odată stabilit acest traseu se vor realiza, în regim de urgenţă, studiul de impact şi de mediu pe cursul acestui traseu”, a declarat parlamentarul social-democrat.
Deputatul argeşean susţine că cel mai probabil în anul 2016 vor fi scoase la licitaţie şi se va încheia contractul de lucrări pentru segmentul de intrare dinspre Piteşti până dincolo de Curtea de Argeş, precum şi segmentul de conexiune cu autostrada existentă în vecinătatea Sibiului, cele două segmente fiind cele mai uşor realizabile din punct de vedere tehnic.

Lasa un raspuns