Mircea Bărbuceanu, liderul Sindicatului Liber al Universităţii Piteşti, îşi înjură toţi foştii rectori, fără discriminare: gropari, nenorociţi, nesimţiţi…

0
746

Mea culpa! Am uitat să vă spun ieri că Gigi Axinte, personajul rocambolesc care a ajuns student la 50 de ani, ulterior lector universitar doctorand şi căruia i s-a oferit şansa de a preda un curs de management în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, a ajuns şi autor de manuale!!! Da, aţi citit bine, Axinte, acel Axinte pe care-l cunoaştem cu toţii, cică a scris cărţi de management menite să-i lumineze pe studenţii Universităţii din Piteşti!

În fine, despre cărţile ăstuia, când le va veni rândul! Pentru că le va veni rândul tuturor celor care au greşit la Universitatea din Piteşti, având în vedere că este o instituţie finanţată de la buget de care prea mulţi şi-au bătut joc.

Deocamdată revenim la conţinutul absolut incredibil al unor email-uri, conţinut care ne-a şocat efectiv. Ele îi aparţin lectorului universitar doctor Bărbuceanu Mircea, lider al Sindicatului Liber al Universităţii din Piteşti (SLUP), email-uri adresate membrilor de sindicat, trimise de pe adresa sindicatului şi în numele conducerii acestuia.

Ce este cu adevărat şocant la Mircea Bărbuceanu este că pentru el n-a avut nicio importanţă cine a fost rector al Universităţii din Piteşti. Jignirile i-au vizat pe toţi cei care au ocupat această funcţie, fie că a fost vorba despre Gheorghe Barbu, Ionel Didea sau Sebastian Pârlac. Fără discriminare!

Astăzi, iată o parte dintre cuvintele frumoase ale cadrului didactic universitar Mircea Bărbuceanu despre fostul rector Gheorghe Barbu:

În 18.02.2012: <<democraţia KGB-istă a mentorului domnului Gheorghe Şerban… (rectorul Gh. Barbu, n.red.); …la telefon a zbierat…; Toată Universitatea ştie cine este Gheorghe Barbu şi care îi sunt metodele. Toţi vă aşteptaţi să o sune pe acea domnişoară şi să o ameninţe. Nu este aşa?; Gheorghe Barbu este disperat. Şi ca orice individ disperat, nu se mai controleazăS-a dus astfel pe apa sâmbetei (că tot este astăzi sâmbătă…) toată spoiala de „intelectual” a acestui individ bine pregătit la… „Ştefan Gheorghiu” şi susţinut de turma hămesită de foşti securişti (să le dăm numele!?) pentru a le satisface lăcomia, pofta de titluri academice cât mai pompoase şi dorinţa de a ne stăpâni; Lipsa de control şi disperarea lui Gheorghe Barbu s-a văzut mai ales ieri>>.

În 22.02.2012:Hoţia şi umilirea noastră din partea actualei ECHIPE manageriale nu cunoaşte limite; Gheorghe Barbu şi a sa GAŞCĂ; pentru oprirea nenorocirilor Barbu!; cei care au fost daţi afară au plecat plângând, bătuţi de acest nenorocit şi ameninţaţi de Gheorghe Barbu”.

În 01.03.2012: <<NU MAI ESTE RECTORUL UNIVERSITĂŢII DIN PITEŞTI! Pericolul nr. 1 al banilor şi patrimoniului Universităţii a dispărut! Groparul Universităţii din Piteşti a fost înlăturat!; Gheorghe Barbu a semnat… salarii nesimţite pentru slugile sale; Gheorghe Barbu, vădit deranjat de faptul că se află între altfel de oameni decât slugile cu care era obişnuit; Gheorghe Barbu a „pârjolit” totul în urma sa; va încerca să saboteze direct sau prin fostele sale slugi…>>.

În 10.03.2012: <<transformată într-un viespar de Axinţi şi Otobâci de către Gheorghe Barbu; Întregul său discurs (al lui Gh. Barbu, n.red.) a fost PE-NI-BIL; cu o nesimţire care a uimit întreaga asistenţă, s-a aşezat Gheorghe Barbu; Cu o grimasă urâtă, Gheorghe Barbu s-a sculat…; Penibilul lui Gheorghe Barbu; Gheorghe Barbu – cu inteligenţa şi nesimţirea care îl caracterizează; acest individ (Gh. Barbu, n.red.) care ne-a nenorocit ani la rând; sforăriile” cu care ne-a obişnuit Gheorghe Barbu>>.

În 17.05.2012: „…au răsturnat vechi fiefuri ale obedienţei, clientelismului şi şpăgilor. Îi felicităm pe aceia care au avut curaj să schimbe, să renunţe la moştenirea lăsată de Gheorghe Barbu…; soarta marilor afaceri ale lui Gheorghe Barbu...;importante spolieri a Universităţii de către Gheorghe Barbu”.

În 28.10.2012: <<„Cazul” Gheorghe Barbu – Sperăm să fie ultima dată când mai scriem despre un acest mic bătrânel care încearcă disperat (clipind nervos din ochi); …ale lui Gheorghe Barbu (şi ale „bieţilor” săi acoliţi…); …„A convinge” înseamnă la Gheorghe Barbu „a băga” pe unii dintre cei cu drept de vot în diverse proiecte…, a le oferi „sponsorizări”, a-i pune pe unii dintre cei din structura sa de turnători să-i sune pe aceştia şi să le „recomande” să voteze…;lăcomia şi nesimţirea ajunsă la paroxism a unui individ (Gh. Barbu, n.red.); Gheorghe Barbu ne spunea „cu drag” şi printre dinţi…; slugoii lui Gheorghe Barbu; …i-au atras atenţia lui Gheorghe Barbu (uneori, indignaţi de minciunile şi inepţiile pe care le auzeau, au strigat efectiv la acesta…)>>.

Ne oprim aici, urmând să revenim cu noi perle marca Mircea Bărbuceanu.

D.M.D.

Lasa un raspuns