Mircea Bărbuceanu a primit cadou 100 de milioane de la magnatul Axinte

0
292

Vă spuneam ieri că Mircea Bărbuceanu a dezvoltat o relaţie cel puţin dubioasă cu afaceristul Gigi Axinte, magnat pe care l-a înjurat timp de vreo şase-şapte ani în cel mai violent mod cu putinţă.

Nu i-a oferit doar aparatură de miliarde pentru doar 100 de lei pe an chirie pentru minunatul său sindicat scandalagiu (unde rectorii, prorectorii, decanii etc. erau jigniţi de moarte fără niciun motiv), maşini şi salariaţi ai ARGECOM care să facă ordine timp de luni de zile în sediul fostului Restaurant Panoramic, bani şi o camionetă ca să devină şi Bărbuceanu inventator la Geneva chiar dacă habar n-avea nici măcar cum se numeşte pretinsa sa invenţie… Nu, i-a oferit chiar şi morman.

Potrivit procurii pe care o publicăm astăzi în facsimil, Mircea Bărbuceanu a primit şi o sută de milioane de lei de la societatea care editează o publicaţie judeţeană de tradiţie pe care, cu respectul lor inexistent pentru libertatea presei, Bărbuceanu şi Axinte au dat-o în judecată.

Procesul a fost o bătaie de joc. Bărbuceanu a minţit în instanţă cum că ideea unei invenţii a fost comună, fiind contrazis imediat de adevăratul inventator, care a explicat că a fost ideea sa exclusivă. Tot Bărbuceanu n-a fost în stare să spună în faţa judecătorilor nici măcar cum se numeşte invenţia cu care şi-a decorat C.V.-ul, dar cu toate astea judecătorii de la Judecătoria Râmnicu-Vâlcea, apoi cei de la Tribunalul Vâlcea i-au dat dreptate. A câştigat o anumită sumă de bani, iar partenerul său de combinaţii, Gigi Axinte, a primit şi el 100 de milioane de lei.

Numai că pentru Axinte cei 100 de milioane de lei sunt mărunţiş. Aşa că i-a oferit banii lui Mircea Bărbuceanu, semnându-i o procură în acest sens.

De ce există astăzi atâta iubire între şeful Sindicatului Liber din Universitatea Piteşti şi afaceristul Gigi Axinte? Pentru că… mulţi bani!

După miniconcediul de Sf. Maria vom prezenta noi dezvăluiri în care, ca de obicei, Mircea Bărbuceanu se autoincriminează grav povestind cum obişnuia el să încalce legea de dragul colegilor săi din învăţământ!

D.M.D.

Lasa un raspuns