Mircea Andrei vomită demagogie pe internet: „Am redescoperit cum e să fii mândru că eşti argeşean”

0
298

23 mai Mircea Andrei penibil 1* Numai că el, mitomanul, este născut în Sârbii-Măgura, judeţul OLT, unde a şi copilărit până la 14 ani!

Mircea Andrei pare decis să-l depăşească pe Narcis Sofianu la capitolul delir electoral. Şocat că piteştenii nu dau doi lei pe el şi pe mizeria de partid regional pe care l-a înfiinţat ca să-i prostească pe cei săraci cu duhul, fostul senator PDL de Dâmboviţa a devenit măscăriciul de serviciu al campaniei electorale.

Internetul este sufocat de idei şi promisiuni delirante ale acestui caraghios. Având în vedere că are contracte încheiate cu sute de publicaţii online, site-uri şi chiar bloguri, fără a mai vorbi despre sutele de conturi de facebook care-i promovează iniţiativele scelerate, Mircea Andrei a reuşit să transforme campania electorală din Argeş într-o demenţă totală.

Mircea Andrei nu poate avea o ofertă normală pentru votanţi. Pentru că oamenii ştiu că a fost şef la PDL, partidul acela nenorocit care le-a tăiat salarii şi pensii, care le-a închis spitale şi le-a lăsat apropiaţii muritori de foame. Argeşenii îl urăsc pe acest venetic, lucru care s-a văzut în iunie şi în decembrie 2012, când a pierdut lamentabil două rânduri de alegeri!

23 mai Mircea Andrei penibil 2De aceea, campania electorală a PAM pare o proiecţie dintr-un spital de nebuni. Banda politică a lui Mircea Andrei le promite piteştenilor lucruri imposibile: reduceri de impozite, locuri de muncă, mâncare la preţuri de producător, ferme gigant pe bani publici, pachete cu alimente, FC Argeş revitalizat, spitale ca-n Occident, locuinţe pentru toată lumea, drumuri ca în Germania, locuri de distracţie care să umilească Eurodisney, transformarea judeţului Argeş în buricul României, plus alte şi alte bazaconii care-i trec prin cap lui sau consilierilor care cred că alegerile sunt câştigate de cel care mănâncă mai mult rahat în public!

Cu tot acest delir, în sondaje se pare că Mircea Andrei şi PAM (partid în care un loc de cinste îl ocupă infractorul Florin Frătică!) nu depăşesc 4% pentru Consiliul Judeţean Argeş. Adică nu intră în CJ, lucru care înseamnă că argeşenii sunt mai deştepţi decât i-a considerat piticul ex-pedelist!

Deocamdată publicăm astăzi noi dovezi că Mircea Andrei şi PAM îi consideră pe argeşeni nişte proşti de care pot să-şi bată joc cum vor. Într-una dintre fotografii se vede cum Mircea Andrei, îmbrăcat în port tradiţional (ha ha ha!), ne spune: „Am redescoperit cum e să fii mândru că eşti argeşean”.

Băi păcăliciule! Băi mincinosule! Măi om diliu! Nu ţi-e, mă, ruşine?! E ca şi cum un virgin ar spune că a redescoperit ce bine e să facă sex!!! Tu n-ai, mă, cum să redescoperi cum e să fii mândru că eşti argeşean pentru că NU EŞTI ARGEŞEAN!!!!! Tu, băi mitomanule, te-ai născut în comuna Sârbii-Măgura din judeţul Olt şi ai venit în judeţul Argeş când aveai aproape 14 ani. După alţi trei ani ai plecat dracului de-aici şi am scăpat de tine până te-ai întors, şef la gunoaiele de la PDL, ca să ne tăiaţi salariile şi pensiile, să ne închideţi patru spitale şi să creşteţi cu ticăloşie taxele şi impozitele!

Deci nu eşti argeşean! Aşa cum boul ăla de Robert Turcescu, prietenul tău, nu este colonel, fiindcă nu a făcut armata! Sunteţi două glume proaste, unul la PAM, altul la PMP, care veţi ieşi la fel din alegeri: zdrobiţi, umiliţi, călcaţi în picioare de electorat!

D.M.D.

Lasa un raspuns