Mircea Andrei confirmă public faptul că habar n-are ce vorbeşte

1
318

Fostul senator de Dâmboviţa Mircea Andrei confirmă public faptul că habar n-are ce vorbeşte

mircea_andreiÎn cei doi ani în care a făcut pe ciobanul în turma de oi de la PDL Argeş, senatorul de Dâmboviţa Mircea Andrei a pozat mereu într-o persoană informată, care le ştie pe toate. Niciodată lucrurile n-au stat aşa, fapt pe care „Ziarul de Argeş” l-a spus mereu, cu toate că degeaba. Pentru că prostovani ca Fane Bidinea zis Ştefan Lăzăroiu (sau invers!) au crezut în legenda piticului politic Andrei şi… s-au ars!
În fine, despre ce-i vorba? Un prost, Radu Banciu de la B1TV, a declarat despre un individ – care se pretinde jurnalist, dar nu este din moment ce a recunoscut public faptul că a fost ofiţer sub acoperire – că vrea să candideze la Primăria Piteşti, fiind susţinut de PMP şi PAM al lui Mircea Andrei. Candidatul potenţial este, probabil aţi ghicit, Robert Turcescu!
Acum, să te susţină PMP şi partiduleţul lui Mircea Andrei este ca şi cum ai candida de unul singur! Adică de unde nu este, nici ajutor nu poţi primi. Dar explicaţia lui Mircea Andrei confirmă ceea ce am spus noi mereu, omul habar n-are de nimic, ci doar spune fel de fel de prostii paralele cu realitatea. Deci, întrebat dacă îl sprijină pe Turcescu, Mircea Andrei a venit cu următorul răspuns stupid şi… chiar tembel, oferit unui coleg de la săptămânalul „Jurnal de Argeş”:
Cred că Turcescu testează piaţa legat de o candidatură a sa la Primăria Piteşti. Se ştie că acesta este bun prieten cu Radu Banciu şi astfel s-ar putea explica informaţia apărută la acea emisiune. Probabil că Robert Turcescu a dorit ca informaţia să apară indirect, prin intermediul lui Banciu, pentru ca el să nu iasă în faţă şi astfel să testeze reacţia pieţei”.
Orice român sănătos la cap ştie că Banciu şi Turcescu se înţeleg la fel de bine ca Victor Ponta şi procurorul DNA Jean Uncheşelu! În ultimul an, Radu Banciu l-a jignit în emisiune pe Turcescu de 1.487 de ori! După ce piteşteanul s-a deconspirat ca ofiţer acoperit, Radu Banciu a şters pe jos cu el o săptămână!
De ce am abordat acest subiect, lipsit poate de importanţă? Pentru că acest Mircea Andrei vrea să fie mare şmecher în acest judeţ, deşi, vorba ceea, nu-l recomandă nimic, cu atât mai puţin inteligenţa, pentru o astfel de poziţie. După cum se vede, habar nu are de nimic, spune numai prostii şi este la curent cu situaţiile ca un musulman habotnic cu pornografia pe internet!
Mircea Andrei? Prea papagal, prea de la ţară!
D.M.D.

1 Comentariu

 1. Pai Ponta al PSD ului nu era ofiter sun acoperire si a fost prim-ministru ?
  Pai presedintele de onoare al PSD ului Ion Iliescu nu a fost membru al KGB si a fost presedintele Romaniei (rusine sa le fie celor ce au ales asemenea tigan ) !!!
  Inainte de a vedea paiul din ochii altora mai bine v-ati vedea parii din ochii vostrii !!!!
  Ma inbecililor va veni si vrenea platii si nu stiu in ce pamant va ve-ti asunde….taticul vostru Putin moare incet incet ….sa va vad cand o sa va linseze ROMANII (aia cu litera mare)
  Am spus!
  Rex

Lasa un raspuns