Mioveni: Spectacol caritabil pentru micuţul David Ştefan

0
596

Primăria oraşului, prin Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş, organizează în data de 18 ianuarie spectacolul „Alături de David Ştefan – Din puţin să facem mult!“, eveniment cu caracter caritabil în urma căruia toate fondurile încasate prin vânzarea biletelor, din donaţiile făcute în timpul spectacolului şi în urma licitaţiei cu obiecte care va fi organizată la finalul spectacolului vor merge la familia micuţului David Ştefan Grigorie din oraşul Mioveni.

În vârstă de doar 2 ani şi 3 luni, David Ştefan a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, o boală foarte gravă, iar singura lui şansă la tratament vine de la o clinică de profil din Italia, unde copilul este programat să ajungă la finalul acestei luni. În momentul de faţă nu se cunoaşte suma totală necesară pentru tratamentul micuţului, însă doar o zi de spitalizare la clinica din Roma costa 250 de euro.

Până în prezent, prin eforturile familiei şi prin campania demarată de Primăria Mioveni, în ultimele săptămâni s-au strâns fonduri, însă prea puţin faţă de cât ar fi necesar, ţinând cont că acest tratament este încă unul experimental la nivel european.

Din acest motiv, mai mulţi artişti cu suflet mare au răspuns iniţiativei primăriei de a participa la acest spectacol caritabil: Emilia Ghinescu, Diana Călinescu, Valentin Grigorescu, George Nedelea, Marius Bălan, Valentin Poenariu, Izabel Cristescu, ansamblul „Plai de Dor” coordonat de Cătălin Oancea şi alţii.

Pe 18 ianuarie, de la ora 18, la Centrul Cultural va avea loc acest spectacol, iar preţul unui bilet este de doar 20 de lei.

De asemenea, în timpul spectacolului, primarul Ion Georgescu va organiza o licitaţie cu obiecte personale şi alte bunuri de valoare.

Cine doreşte să ajute familia Grigorie poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuţului David Ştefan.

F.O.

Lasa un raspuns