În Mioveni, program special la taxe şi impozite

0
600

Guvernul a stabilit miercuri, printr-o Hotărâre, ca ziua de luni, 23 ianuarie, să fie zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, făcând legătura între zilele nelucrătoare de weekend, 21-22 ianuarie, şi ziua liberă de 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române.

Astfel, angajaţii din sectorul de stat, inclusiv şcolile, vor avea parte de o minivacanţă de patru zile începând de sâmbătă, 21 ianuarie, până miercuri, 25 ianuarie, când îşi vor relua activitatea.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, conducerea Primăriei Mioveni a stabilit un program special de funcţionare a casieriilor pentru plata impozitelor şi taxelor locale.

În perioada 23-24 ianuarie, contribuabilii vor putea achita la ghişee taxele şi impozitele locale, deoarece se va lucra.

În fiecare dintre cele două zile taxele şi impozitele pot fi plătite între orele 8-12.

Conform legii, taxele şi impozitele locale se pot achita integral, pentru tot anul, până pe data de 31 martie, situaţie în care persoanele fizice beneficiază de o reducere de 10%, iar persoanele juridice de o bonificaţie de 5% la impozitul pe clădiri, terenuri şi mijloace de transport.

F.O. 

Lasa un raspuns