Ministrul Sănătății vine astăzi la Pitești

0
130

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, participă, vineri, la Piteşti, la o conferinţa naţională medicală organizată de Consiliul Judeţean Argeş.

Înainte de eveniment, începând cu ora 09.00, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Dan Manu, va  efectua o vizită la Spitalul de Pediatrie Piteşti, cu ocazia punerii în funcţiune a aparatului de înaltă performanţă CT (Computer Tomograf) şi a inaugurării Secţiei de Recuperare, secţie ce a fost renovată în întregime.

De la ora 10.00,  în Sala Mare a Consiliului Judeţean Argeş, în cadrul conferinţei vor fi abordate două teme de interes naţional:  ”Reforma în rezidențiatul din România” – raportor – Conf. Univ. Dr. Corneliu Florin Buicu – Preşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor şi  ”Un copil sănătos este un copil educat – E ducaţie pentru sănătate” – raportor – Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila – Preşedintele Societăţii Române de Microbiologie şi reprezentantul regional al Europei în cadrul Comitetului Executiv al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Lasa un raspuns