Ministrul Daniel Constantin va fi remaniat în perioada următoare

0
349

• Constantin, care este şi deputat de Argeş, a recunoscut săptămâna trecută nu doar că n-a făcut nimic pentru judeţ, dar şi că nici măcar n-a trecut prin colegiul său cu lunile!
daniel_constantinSenatorul Daniel Savu, de la PSD, a anunţat în premieră ieri-seară, la emisiunea Danei Grecu de la Antena 3, că Guvernul Ponta va suferi o remaniere semnificativă în perioada imediat următoare. Printre cei vizaţi se numără şi ministrul Agriculturii şi Alimentaţiei, Daniel Constantin, cel mai huiduit şi contestat ministru al Cabinetului Ponta!
Pentru noi, pentru argeşeni, îndepărtarea din funcţie a acestui individ care este şi deputat de Argeş este un motiv de satisfacţie îndreptăţită. Pentru că, deşi a candidat pe Colegiul Trivale-Centru şi le-a promis piteştenilor câte în lună şi-n stele, nu doar că n-a făcut nimic pentru acest judeţ sau pentru municipiul Piteşti, al cărui deputat este, dar nici măcar n-a trecut cu lunile prin judeţ.
Şi asta n-o spunem noi, ci a declarat-o chiar Daniel Constantin, care a recunoscut vesel că n-a făcut nimic pentru judeţul Argeş în mandatul său, dar ne-a spus că în mod sigur va candida din nou în Argeş pentru un nou mandat de deputat. (Articolul în care ministrul Constantin îşi recunoaşte impotenţa este prezent pe site!) Exagerăm totuşi, pentru că ministrul Daniel Constantin a făcut ceva pentru judeţ: a susţinut numirea lui Adrian Bughiu, celebrul dansator cu sutien, în funcţia de ministru secretar de stat! O realizare demnă de deputatul de Trivale care n-a mai trecut prin cartier de patru ani. Adică exact de când a fost ales în baza unor promisiuni mincinoase din care nu a dus la bun sfârşit niciuna!
Cât despre candidatură, vrabia mălai visează, nu-i aşa? Pentru că niciun argeşean nu-i mai poate da votul în veci acestei nulităţi politice!
D.M.D.

Lasa un raspuns