Milițianul pensionar Dănuț Dinu e confuz: vrea fie în PSD, fie în PNL!

0
2729

Dănuț Dinu a ajuns consilier municipal la Piteşti după o campanie electorală făcută aproape numai pe Facebook. Acolo susţinea cele mai absurde şi sinistre banalităţi şi promova numai idioţenii.

Marea parte a piteştenilor au râs de el şi nu l-au votat pentru funcţia de primar, numai că au existat şi destui spălaţi pe creier care i-au acordat votul lor şi l-au vârât astfel în Consiliul Local Piteşti. Aici, Dinu a promis că va face revoluţie în administraţie, că va lupta la baionetă pentru drepturile piteştenilor, că partidele politice sunt adevărate grupări mafiote cu care el, ex-miliţianul de la Circulaţie, va fi permanent în opoziţie.

Într-un an şi jumătate de activitate, Dănuţ Dinu n-a făcut nimic concret. Nimic pentru care să-şi merite indemnizaţia. Pur şi simplu a dormit în scaun, trezindu-se din când în când pentru a-şi ului colegii cu propuneri de „Bălăceanca”, gen bătăi cu spumă în Piaţa Vasile Milea, construirea unui Trump Tower la Piteşti şi alte asemenea!

De ceva vreme, Dănuț Dinu s-a sucit. Politicienii nu i se mai par deloc nişte nasoi corupţi care prăduiesc banul public. Vrea şi el să devină membru cu acte într-un partid. Cu adeziune şi carnet de membru. Numai că omul nu este încă hotărât! Vrea fie la PSD… fie la PNL!!! Cică „s-a săturat să înoate printre rechini”!

Pentru toţi cei care ne-au înjurat când l-am demascat pe acest individ penibil am o singură întrebare. Credeţi că idolul vostru are un IQ peste 75? Pare că nu!

Cum dracului să vrei fie în PSD, fie în PNL? Ce pastile nu şi-a luat nenea ăsta? E ca şi cum ai vrea să devii membru ori în KKK, ori în Black Lives Matters! Ca şi cum ai fi nehotărât între slujba de duminică şi cârciuma din sat! Sunt partide aflate în război, care nu au nimic în comun unul cu altul!

Vă daţi seama că Dinu n-are nicio treabă cu doctrinele ăstora, cu programele lor pentru Piteşti şi în general cu nimic?! El ne spune că în Consiliul Local sunt nişte „rechini”, doar că… ar vrea şi el să facă parte dintre ei!

Poate data viitoare votaţi ce trebuie? Oameni care fac administraţie, oameni care fac politică, nu caraghioşi ca băiatul ăsta care, deşi a ieşit la pensie, pare mai infantil ca Mihai Bendeac şi Cătălin Bulf luaţi împreună!

D.M.D.

Lasa un raspuns