Miliţianul Dănuţ Dinu îşi prosteşte în continuare susţinătorii retardaţi: acum vrea să boteze „electoral” un copil. Garcea, hai sictir!

0
287

10 feb Danut Dinu 2După cum deja se ştie, n-am dat, nu dau şi nu voi da vreodată doi bani pe Dănuţ Dinu. Omul nu m-a păcălit niciodată, cu toată viclenia lui parşivă de miliţian unsuros şi mult mai bogat decât i-ar permite leafa lui de bugetar.

De câteva zile, sentimentele mele faţă de acest individ caraghios au trecut la un nou nivel. Mi-e scârbă de Dănuţ Dinu! Multă scârbă!

După cum puteţi afla de pe contul lui de Facebook, miliţianul a descoperit o nouă metodă prin care mai poate prosti câţiva retardaţi. Cum stătea el aşa, pufos, libidinos şi încălca legea prin declaraţii politice, promisiuni electorale şi minciuni sfruntate (pentru că nu are voie să facă politică, fiind poliţist!), l-a penetrat o idee. Şi anume că trebuie musai, în lunile următoare, să boteze un copil necreştinat!

Gestul, dacă era din suflet, se făcea în tăcere. Un om care vrea să creştineze un copil nu se laudă pe Facebook! Nu aşteaptă sute de like-uri ca o tută din Bamboo care îşi etalează noul Iphone 6 Plus, alături de buzele „botoxate” cu care l-a produs!

Mă întreb totuşi: ce fel de oameni sunt cei din minoritatea ineptă care-l susţine pe acest miliţian rozaliu şi fălcos? OK, proşti şi lipsiţi de discernământ, dar chiar aşa? Să nu vezi dincolo de cuvinte motivaţiile absolut vomitive ale individului? Cât de retardat să fii să nu vezi că miliţianul chiloţar te foloseşte pentru planurile lui edilitare (de care oricum se va alege praful!)?

D.M.D.                                                                               

P.S. Garcea, poţi mai mult! Nu-i aşa că, de Paşte, absolut întâmplător şi fără nicio legătură cu campania electorală care bate la uşă, le vei face nişte donaţii unor copilaşi şi unor familii sărace? Evident, tu eşti bagabont cu epoleţi, aşa că nu vei da un ban din buzunar, ci vei face apel, ca de obicei, la pulimea retardată care te susţine! Am ghicit, aşa-i?

Doamne, ce scârbă mi-e de tine, măi penibilule! Nu ştiu cum dracu’ poţi să te uiţi în oglindă!

Lasa un raspuns