Milionari cu afaceri în Argeș, asasinați în Albania. Noi detalii ies la iveală!

0
487

În urmă cu 4 zile, o crimă cu sânge rece șoca toată Europa: doi albanezi și un turc, cu afaceri în Argeș, erau uciși în stil mafiot! Criminalii se află încă în libertate, însă noi amănunte ies la iveală despre triplul asasinat.

Crima a avut loc în localitatea Elbasan din Albania. Cei trei bărbați, cu afaceri în Argeș, au fost împușcați în mașina în care se aflau. Este vorba de albanezii Endrit Alibej şi unchiul acestuia, Arben Dylgjeri, respectiv turcul Erdal Duranay.

Autoturismul turcului Erdal, cu numere de Argeș, a fost găsit ciuruit de gloanțe. Victimele tocmai ce ieșiseră dintr-un restaurant. Se aflau în Albania pentru a petrece Revelionul.

Cei doi albanezi asasinaţi aveau mai multe afaceri în Argeș, printre care și o spălătorie auto, în timp ce turcul Erdal Duranay era administratorul unei firme în a cărei proprietate se află şi fostul Combinat de Fire şi Fibre Sintetice din Câmpulung.

Potrivit informațiilor date de poliție, ținta masacrului ar fi fost albanezul Endrit Alibej. Acesta ar fi fost omorât din cauza unei tranzacții cu droguri.

Despre Endrit Alibej se ştie că a fost arestat în decembrie 2013 în Italia, într-un dosar legat de trafic de droguri, poliţia confiscând atunci de la banda sa 2,5 kg de cocaină.

Triplul asasinat a fost unul foarte bine organizat. Cei trei bărbați au fost urmăriți de două autoturisme. Polițiștii nu au descoperit, însă, armele crimei. Se presupune că atacatorii, tot trei și ei, au fost ajutați de o altă grupare criminală din Elbasan pentru a scăpa de poliție.

Lasa un raspuns