Mesaje care dovedesc ca incendiul din Colectiv nu a fost un accident!

0
990

         Tragedie nemaiintalnita in Romania. Incendiu in care 31 de tineri si-au pierdut viata si alti 200 au suferit vatamari grave, zi in care o intreaga tara a fost ingenuncheata si rapusa de durere. Si totusi, incendiul din Colectiv nu a fost un accident? Va lasam cu dovezile si va rugam sa ajungeti singuri la o concluzie.

Mesaje care dovedesc ca incendiul din Colectiv nu a fost un accident!

tragedie_colectiv_conspiratiiPentru cei ce cred in teorii dincolo de normal si palpabil, in numere si mesaje subliminale, iata aici un fapt: tragedia de la Colectiv s-a produs de Halloween, sarbatoare asociata cu ritualuri satanice. Anul acesta, Halloween-ul ar fi fost cel cu numarul 666, sarbatorit se pare pentru prima oara in 1349.

teorii_goodbye_to_gravity

Premonitii? Un alt mesaj care sugereaza ca incendiul din Colectiv nu a fost un accident ar fi o declaratie a solistului trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galut, de dinainte de concert: “Cantam in Romania pentru ca aici ne-am nascut, dar nu tinem neaparat sa si murim aici, iar numele trupei ne defineste pentru ca reflecta reticenta noastra si a muzicii noastre de a fi incadrata in tipare sau reguli stricte stabilite de altii. Deci ar fi asta si faptul ca ne place sa sarim pe scena. Avem background-uri destul de diferite si ascultam genuri muzicale variate, insa locul in care preferintele noastre se intalnesc si ne ajuta sa cream muzica noua, e Goodbye To Gravity”. Sa fie o coincidenta si ca prima piesa de pe albumul trupei se numea “The day we die”?

Amenintari? In recenziile Clubului Colectiv, un anume Vali F. parea sa prevada cu o saptamana inainte ca in club avea sa aiba loc o tragedie: “Naspa, explodeaza!”, comenta el.

dovezi_pareri_facebook_incendiul_din_colectiv_nu_a_fost_un_accidentSi daca aceste dovezi nu ar fi de ajuns, prieteni si cunostinte ai celor prezenti in club in noaptea de groaza povestesc in mediul online ca unii dintre ei, prieteni cu patronii, au fost anuntati cu 10 minute inainte de incendiu sa plece cat mai repede. O alta tanara scrie pe Facebook cum prietena ei cea mai buna, decedata in incendiu, l-a auzit pe un barbat de langa ea spunand “Ce surpriza o sa aiba astia diseara!”.

Teoriile legate de Illuminati nu lipsesc nici ele, forte oculte sau semnificatii numerologice ale datei si orei la care s-a produs incendiul. Concluzia: incendiul din Colectiv nu a fost un accident? Va lasam sa va formati singuri o opinie.

Redactor: Tudor Andrei

Lasa un raspuns