MATSIDE JIU JITSU VINE IN PITESTI!

0
335

Unul dintre cele mai active brand-uri ale jiu jits-ului brazilian din Romania, MatSide Jiu Jitsu, isi deschide oficial activitatea în Pitesti, orasul cu numărul 8 de pe harta MatSide Romania.

MatSide Piteşti este parte a echipei de BJJ şi Grappling, MatSide Romania, condusa de Professor Catalin Vlad, centura neagra de jiu jitsu brazilian sub Professor Bernardo Serrini, liderul şi fondatorul organizatiei internationale MatSide.

Jiu Jitsu Brazilian este un stil facut celebru de familia Gracie, în competiţiile UFC şi nu numai si este un element fundamental din pregatirea luptatorilor de Mixed Martial Arts, dar care vizeaza si o latura de dezvoltare fizica si spirituala pentru practicanti, de socializare si formare a unui stil de viata, relatii prietenesti si schimb de idei prin sport.

La fel ca si sahul, un sport al mintii, jiu jitsu brazilian cunoaste o dezvoltare importanta la nivel global si o crestere accentuata a numarului de sportivi.

In Pitesti, in urma cu ceva ani, primele contacte cu acest sport au venit prin intermediul antrenamentelor coordonate de Andonas Eduard, iar dintre sportivii de top care au participat organizat la antrenamentele sale i-am nominaliza pe Elvis Zinculescu, promotor al bjj-ului in judetul Arges si Miron Catalin Constantin, conducatorul MMA Pitesti, un club cu rezultate frumoase in sporturile de contact nationale.

Deasemenea, liderul MatSide, Professor Catalin Vlad este antrenorul care a sustinut seminarii de jiu jitsu Brazilian in Pitesti, contribuind la dezvoltarea miscarii in orasul sau natal,  acolo unde a locuit pana la varsta de 14 ani.

Prezentarea proiectului MatSide în Pitesti va debuta pe data de 18.02.2018, la sala echipei conduse de instructorul Elvis Zinculescu, vechi performer de lupte greco-romane, centura albastră 3 trese de jiu jitsu brazilian,  ajutat în activitatea sa de asistentii Mihai Buidan şi Andrei Nicut.

Sala se afla în zona Pietei Smardan din Pitesti, la nr.40 C, iar de la ora 11.00, cei prezenti vor putea participa la seminarul antrenorului Catalin Vlad, o introducere interactiva in conceptele de jiu jitsu brazilian.

Experienţa seminarului se va repeta pentru ora 15.00, iar lucrurile importante si surprizele rezervate acestui eveniment special nu vor inceta sa apara.

Echipa MatSide va invita sa-i vizitati, sa inţelegeti de ce jiu jitsu este un mod de viata si mai ales sa cunoasteti oamenii cu care vor lucra in Pitesti.

Oameni cu vechime şi trecut important în sporturile de contact şi mai ales in cele din marea familie a grappling-ului.

Suntem siguri ca jiu jitsu brazilian va avea un viitor frumos în Pitesti!

Lasa un raspuns