Matei Alexandra Elena – pionul otrăvit folosit de patronatul Jupiter City BRADU într-o (ultimă!) încercare disperată de a bloca construirea Mall-ului din Tudor Vladimirescu!

0
188

Ziarul de Argeș a prezentat în premieră, cu câteva zile în urmă, cazul doamnei Matei  Alexandra Elena, personaj ultracontroversat care a cumpărat o casă în cartierul Tudor Vladimirescu, pe strada Dragoș Vodă nr. 10. Achiziția s-a făcut de către firma SC TRUE LINE BUSINESS SRL, o societate înființată la finele anului trecut.

Această doamnă, care nu are nici o legătură cu municipiul Pitești, este pionul otrăvit cu care familia Ofer, deținătorii Jupiter City BRADU, încearcă să blocheze sau măcar să întârzie cât mai mult construirea Mall-ului din Tudor Vladmirescu, cea mai importantă investiție privată din istoria municipiului.

Iubitul Alexandrei este omul de afaceri anglo indian George Krishan Matthew, prieten la cataramă cu Avi Shloush, un cetățean israelian care administrează o bună parte din afacerile familiei Ofer în România.

Mâine, în exclusivitate, vom prezenta dovada incontestabilă a faptului că patronatul de la Jupiter City BRADU conspiră și folosește toate mijloacele pentru a împiedica comunitatea piteșteană să beneficieze de peste 1000 de locuri de muncă, de milioane de euro impozite pe salarii și clădiri care să fie reinvestiți de municipalitate pentru satisfacerea nevoilor piteștenilor, de creșterea valorii tuturor apartamentelor și terenurilor din zonă, de un pasaj rutier cu patru benzi de circulație care să lege Tudor Vladimirescu de Prundu peste calea ferată, într-un cuvânt de o serie de avantaje fabuloase!

D.M.D.

Lasa un raspuns