Maşini inscripţionate ilegal fac campanie electorală pentru soţia PENALULUI Florin Frătică

0
348

6-dec-penali-pmp-braduDerbedeilor băsiști de la Bradu li se rupe de prevederile legii electorale. După cum se vede din imaginea pe care o prezentăm astăzi în exclusivitate, susţinătorii Alinei Frătică din PMP circulă prin comună cu microbuze inscripţionate, metodă interzisă expres de lege.

Aşa stând lucrurile, solicităm conducerii IPJ Argeş să-i sancţioneze pe poliţiştii din Bradu, care sunt ori pe mână cu clanul Frătică, ori incompetenţi. Altfel n-ar avea cum să nu vadă cum încalcă legea electorală de 100 de ori pe zi gaşca de terminaţi care-i face campanie soţiei puşcăriaşului Florin Frătică.

Pe scurt, sunt două astfel de microbuze inscripţionate care circulă prin comuna Bradu cu muzica dată la maximum. Dobitocii care le conduc împart calendare ortodoxe inscripţionate cu mărul (PMP), pe care scrie „Votaţi Alina Frătică!”!!  Plus pliante cu Alina Frătică şi Traian Băsescu, probabil pentru a le reaminti locuitorilor comunei că femeia lui Frătică face parte din partidul ticălosului naţional Băsescu Traian, omul care a tăiat salariile şi pensiile, a închis spitale şi a îndatorat ţara cu zeci de miliarde de euro!

Cine votează cu clanul Frătică şi cu PMP este asemenea lor!

Vom reveni!

D.M.D.

Lasa un raspuns