Masacru pe un câmp de pe autostrada București-Pitești! Zeci de câini împușcați!

1
165

Mai mulți câini au fost împușcați, pe un câmp de lângă Autostrada București – Pitești, la ieșirea din benzinăria Petrom, kilometrul 36. Responsabil ar fi Ion Antonescu, inginer la Ocolul Silvic Malu Spart din Giurgiu.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare, se pot observa zeci de trupuri neînsuflețite ale unor câini, care zac pe câmpul de lângă autostradă, cât și oase de animale și sânge care pătează pământul.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

„Un psihopat, paznic de vânătoare la Ocolul Silvic Malu Spart Giurgiu, pe nume Ion Antonescu, utilizează puşca de vânătoare, omorând zeci de câini la marginea autostrăzii A1, la ieşirea din benzinăria Petrom, km 36. Deşi s-a depus plângere penală pentru că a tras asupra unei femei la marginea unui drum puternic tranzitat şi i-a ucis câinii de acum o lună, criminalul (paznic de vânătoare la ocolul silvic Malu Spart Giurgiu) are încă arma la el. Ieri, pe 1.01.2018, a ucis din nou o căţea blândă pe care a împuşcat-o băgându-i ţeava puştii în gură. Căţeaua care acum este doar un cadavru a fost o frumuseţe şi o blândeţe de câine. Apare în ultimul filmuleţ alături de mama sa şi de frăţiorul sau mai mic din altă generaţie. Mama ei a fost împuşcată pe 29.11.2017 de acelaşi vânător alături de unul dintre puiuţii pe care îi alăpta. A supravieţuit şi a fost găsită două săptămâni mai târziu, paralizată din cauza alicelor care au pătruns în coloana vertebrală. Aşteptam ancheta Poliţiei”, a scris o femeie, pe pagina sa de Facebook.

Pe de altă parte, șeful Ocolului Silvic Bolintin, Ionel Predan, susține că au fost împușcate doar animale „sălbăticite” și că nu s-a încălcat legea.

„A fost o acţiune de combatere a răpitorilor. Câini hoinari. Asta înseamnă că nu are stăpân şi este sălbăticit. Acolo nu s-a împuşcat abuziv”, a declarat el, la Digi24.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Constantin Șuță, a precizat că s-a deschis un dosar penal pentru ucidere fără drept și cu intenție a animalelor.

„Este întocmit un dosar penal pentru uz de armă letală fără drept şi uciderea fără drept a animalelor cu intenţie”, a spus el.

Sursa: Pro TV

1 Comentariu

Lasa un raspuns