Marius Nicolaescu de la O.S. Codrii Verzi are o teorie interesantă: Numai nişte tâmpiţi ar putea să susţină ideea că inundaţiile sunt provocate de tăierile masive de pădure!

1
175

În afara lui Armand Chiriloiu, şeful Direcţiei Silvice Argeş, deputatul Radu Vasilică mai are un protejat la fel de nociv. Este vorba despre Marius Nicolaescu, proprietarul Ocolului Silvic Codrii Verzi, personaj introdus de Radu Vasilică pe un loc eligibil pe lista PSD Argeş pentru Consiliul Judeţean.

Ulterior, Radu Vasilică şi Armand Chiriloiu l-au susţinut puternic pe Nicolaescu pentru un post de secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor, dar… n-a fost să fie. Din fericire!

Marius Nicolaescu a făcut de curând o serie de declaraţii care ar trebui nu doar să şocheze opinia publică, dar şi să determine conducerea PSD Argeş să-l cheme la ordine. Astfel, potrivit acestui „expert” în păduri, numai nişte tâmpiţi ar putea să susţină ideea că inundaţiile sunt provocate de tăierile masive de pădure!

Nu e tare Marius Nicolaescu de la PSD? Aţi mai întâlnit vreodată un specialist silvic care să gândească atât de profund? Unde dracului îi găseşte PSD pe toţi ciudaţii ăştia aroganţi şi agresivi?

Marius Nicolaescu, omul care crede cu tărie că defrişările nu provoacă inundaţii (săracu’ de el!), s-a fotografiat după ce a masacrat trei mistreţi. Un om care iubeşte nu doar pădurea, ci şi animalele!

Orice s-ar întâmpla, dacă lista PSD pentru alegerile locale din 2020 conţine şi numele lui Marius Nicolaescu, vorba lui, trebuie să fii tâmpit să o votezi!

D.M.D.

P.S. Totuşi, de ce dracului ai împuşca trei mistreţi? Dacă tot nu te poţi abţine până nu omori ceva, nu ajunge unul singur? Pentru că, parafrazându-l tot pe el, oricât de tâmpit ar fi cineva, tot ar trebui să priceapă că, dacă omori animalele la grămadă, până la urmă pustieşti naiba pădurea…

1 Comentariu

  1. Marius Nicolaescu a defrisat masiv si ilegal padurea ocolului codrii verzi. Ce vroiati sa spuna ? Ca este prsonal vinovat pentru inundatii ?

Lasa un raspuns