Marius Constantin Fulgeanu, consilier local al USR la Davidești, a fost amendat cu 5.000 de lei şi i-a fost anulat dreptul de deţinere, port şi folosire a armei pentru că umbla ca un Rambo cu puşca prin comună!

0
909

Încă de la apariţie, Uniunea Salvaţi România s-a comportat ca şi când ar fi aripa politică a salonului de furioşi de la Bălăceanca. Este singurul partid care n-a avut şi nici nu are program, care n-a avut şi nici nu are obiective normale pe care să le urmărească în eventualitatea ajungerii la guvernare.

Singurele arme ale acestor neomarxişti frustraţi au fost şi au rămas ameninţările, reclamaţiile fără număr şi plângerile penale depuse cu zecile împotriva tuturor celor care au reuşit în afaceri, în carieră, în politică, în viaţa personală şi de familie etc.

În Argeş, şeful USR (preşedinte ar fi prea mult spus!) este un băiat pe nume Ionuţ Moșteanu, deputat, fără studii terminate, care a abandonat facultatea de inteligent ce este în anul al treilea şi care pretinde, fără să probeze acest lucru, că a obţinut licenţa la BIOTERRA (celebra fabrică penală de diplome!).

Mâna lui dreaptă, fostul prefect de tristă amintire Emilia Mateescu, este cunoscută pentru abuzurile grave comise pe când era executor judecătoresc, abuzuri care au culminat cu sechestrarea la Bradu a doi copii minori pe care i-a închis într-o locuinţă ferecată cu lacătul!

USR are şi un viceprimar la Piteşti, Mihai Mihăilescu, care a lucrat ca secretar(ă) la sediul partidului, înainte de această slujbă deosebit de masculină şi de demnă fiind întreţinut de soţie.

După cum se vede, toţi unul şi-unul!

Dar cel mai bizar dintre toţi membrii USR Argeş n-a fost pomenit în rândurile de mai sus. Nu, nu este vorba, cum aţi putea crede, de celebra caricatură politică Elena Lasconi, primarul de la Câmpulung, singurul edil din judeţ care n-a făcut absolut nimic în primul an de mandat, cu excepţia unor reclamaţii şi plângeri penale la adresa predecesorului său de la PSD.

Cel mai sinistru userist din Argeş este Marius Constantin Fulgeanu, consilier local la Davidești. Acest individ şi-a fixat ca obiectiv al măruntei lui existenţe şicanarea permanentă şi prin orice mijloace a primarului Alin Văduva, edilul comunei Davidești, cel care l-a umilit efectiv în alegeri pe useristul Fulgeanu!

Nu există instituţie de control, competentă sau nu în speţa sesizată, unde acest Marius Constantin Fulgeanu să nu fi reclamat ceva. La DNA, la DIICOT, la toate parchetele, la Poliţie, la mai toate ministerele, nu trecea săptămâna fără ca acest Fulgeanu să nu trimită o sesizare, o plângere, un memoriu…

La 112 Fulgeanu a ajuns să sune cum sună studenţii la Food Panda! Oricine altcineva ar fi fost cocoşat cu amenzi, fiindcă niciunul dintre apelurile lui la numărul de urgenţă nu s-a confirmat. Numai că, ştiindu-l reclamagiu şi membru al unui partid care făcea la acea vreme parte din coaliţia de guvernare, poliţiştii au evitat să-l amendeze prea des. De cele mai multe ori a scăpat cu avertismente!

Astăzi vă prezentăm în exclusivitate dovada faptului că Marius Constantin Fulgeanu se crede fie un Escobar de Davidești sau ceva asemănător, fie un justiţiar care crede că pentru el legea este facultativă.

Concret, în data de 29.05.2020, agenţi ai Secţiei de Poliţie Nr. 8 Hârtiești l-au depistat pe bravul userist Fulgeanu în timp ce umbla cu arma de vânătoare pe raza localităţii. Deşi arma era deţinută legal, legea interzice să umbli cu ea asupra ta fără justificare, având în vedere că nu suntem în Vestul Sălbatic!

Pentru comportamentul său contrar normelor de convieţuire socială şi legislaţiei care reglementează deţinerea şi folosirea armelor de foc, Poliţia i-a aplicat lui Marius Constantin Fulgeanu o amendă de 5.000 de lei şi i-a anulat dreptul de deţinere, port şi folosire a armei!

E primul caz, trebuie să recunoaşteţi, în care un politician din mediul rural se comportă ca un Rambo, deşi reprezintă un partid care, cel puţin la nivel declarativ, nu vrea penali şi, probabil, nici puşcaşi dubioşi în funcţii publice!

Aşteptăm ca USR Argeş să-i retragă sprijinul politic lui Marius Constantin Fulgeanu şi să-l trimită la muncă. La o muncă mai potrivită, având în vedere că în slujba comunităţii din Davidești nu reuşeşte să se facă remarcat decât prin scandaluri, reclamaţii şi, iată, port ilegal de ARMĂ!

Acesta este doar unul dintre episoadele de haiducie ale consilierului USR de la Davidești. Celelalte urmează în serial pe www.ziaruldearges.ro, pentru că alegătorii au dreptul să ştie ce bizari s-au folosit de votul lor pentru a ajunge la banul public. Şi ce comportament au după ce au obţinut acest vot!

D.M.D.