Maria Dinu, marioneta lui Costică Nicolescu, susţinută de rataţii filialei, luptă banditeşte să preia controlul în PSD Argeş după ce acum patru ani le făcea campanie electorală liberalului Narcis Sofianu şi mafiotului ex-PDL Mircea Andrei!

0
177

Vineri, 17 ianuarie, vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al PSD Argeş. Se vor confrunta doi candidaţi: Ion Mînzînă, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene social-democrate, şi Maria Dinu, fostă şefă de cabinet a lui Constantin Nicolescu şi coordonatoare a campaniei electorale a fostului senator PDL Mircea Andrei şi a liberalului Narcis Sofianu!

Personal, susţin 101% candidatura domnului Ion Mînzînă, care este unul dintre cei mai serioşi, integri şi valoroşi oameni politici pe care i-am întâlnit în cei 24 de ani de când profesez ca jurnalist! De asemenea, ca susţinător declarat al PSD, sunt 1001% împotriva candidaturii Mariei Dinu şi a partenerului ei Dumitru Tudosoiu care o secondează vizând funcţia de preşedinte executiv al filialei!

Cu toate acestea, n-am scris un rând despre alegeri până ce n-am citit, uluit, cum se prezintă şi cum este prezentată Maria Dinu opiniei publice. Şi cum este prezentat partenerul său Titi Tudosoiu, un celebru profesor… de sport! Cică ei sunt oamenii noi de care este nevoie la vremuri noi! Ei sunt cei care, având o viziune tinerească, proaspătă, modernă asupra lucrurilor, pot ajuta PSD să redevină ce-a fost în Argeş!

Hai dă-mă dracului! Ăsta nu e nici măcar tupeu, e nesimţire! E o insultă la adresa tuturor celor care au muncit în PSD în ultimii 30 de ani şi de care acum îşi bat ăştia doi joc scuipându-le în faţă nişte minciuni infecte!

Să vedem cine sunt cei care se confruntă şi ce background are fiecare.

Ion Mînzînă este unul dintre cei mai experimentaţi oameni politici din Argeş. A fost senator, de două ori deputat, vicepreşedinte la AVAS cu rang de secretar de stat, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş etc. În peste 30 de ani de politică n-a fost vizat de niciun scandal de corupţie, de nicio acuzaţie vizând etica sau integritatea.

Politic, Ion Mînzînă este artizanul victoriei de la prezidenţiale când în zona de sud a Argeşului PSD a zdrobit PNL, deşi a avut-o candidat pe Viorica Dăncilă împotriva celui mai puternic om din România, preşedintele Klaus Werner Iohannis!

Alături de Mînzînă sunt organizaţiile din Piteşti şi Mioveni, cele mai puternice din judeţ. Tot cu Mînzînă merg şi Costeștiul, Albota, precum şi alte zeci de organizaţii din sudul Argeşului.

Cu Ion Mînzînă sunt toţi cei care vor un PSD Argeş puternic. Toţi cei care vor luptă politică, nu noncombat! Toţi cei care vor ca social-democraţia să revină la putere, iar promovările şi numirile politice să se facă pe merit, nu la comanda unei stafii politice de mult uitate care bântuie subsolul ruginit al unui service din Bascov!

Cine este Maria Dinu? Simplu: nimeni! A fost angajată la cabinetul deputatului Florentin Moraru. A fost apoi angajată la cabinetul lui Constantin Nicolescu. După căderea preşedintelui a fost alungată de Florin Tecău, la presiunea primarilor PSD pe care-i terorizase. A trecut la cabinetul prefectului Mihai Oprescu, dar a trimis-o şi el la plimbare după câteva luni, când a înţeles cu cine are de-a face.

A lucrat apoi împotriva PSD, consiliindu-i electoral pe preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel Mircea Andrei (fost senator PDL) şi pe Narcis Sofianu, candidat PNL la funcţia de primar al Piteştiului!

Cine o recomandă pe Maria Dinu ştim: fostul preşedinte Constantin Nicolescu, personaj complex, care nu vrea să renunţe la influenţă în politica argeşeană. El a fost cu ea de mână la Bucureşti şi a încercat să-i obţină susţinere şi recunoaştere de la şefii partidului. Eşec total! O nulitate rămâne nulitate, chiar dacă ar recomanda-o Albert Einstein.

Despre Titi Tudosoiu n-avem ce discuta. Vuvuzelele Mariei din presă susţin că el este o candidatură care ar mulţumi organizaţia PSD Piteşti. Asta este o minciună abjectă, deoarece PSD Piteşti se delimitează complet de Tudosoiu şi, din cauza comportamentului său de trădător care nu respectă decizia organizaţiei de care aparţine, nu-l va mai susţine în viitor pentru nicio funcţie electivă sau ocupată prin numire!

Alături de Maria Dinu şi Tudosoiu sunt câţiva frustraţi, oameni care au dispărut din politica argeşeană de mult, iar acum se zbat în anonimat. Plus interese din zona PNL care ar vrea ca PSD Argeş să ajungă pe mâini incompetente!

Citesc faptul că Maria Dinu zice că la vremuri noi trebuie oameni noi! Bun, şi ce legătură are asta cu ea? Este Maria Dinu nouă în politică? Cine crede aşa ceva este fie dobitoc, fie dobitoc! Maria Dinu a terorizat primarii şi aleşii PSD în numele lui Constantin Nicolescu încă din 2004, când era şefa de cabinet a preşedintelui. Sunt 16 ani de atunci!

Este Titi Tudosoiu „nou”? Păi a fost inspector şcolar general şi consilier municipal PSD încă de când era bunica fată mare!

Ignoraţi minciunile ăstora, prosteala lor sfidătoare, atitudinea lor arogantă! Vineri nu-i va vota nimeni şi se vor întoarce, umili, să-şi ceară iertare colegilor pentru toate trădările şi vorbele urâte pe care le-au spus ei sau alţii din presă cu care sunt îmbârligaţi, amical sau financiar. Şi e vorba despre bugete de miliarde pe care combinaţiile astea de politruci-jurnalişti le administrează! E posibil să vorbim şi despre asta dacă minciunile vor continua! Va fi o poveste foarte tare, vă promit!

În fine, cea mai mare dezamăgire pentru toţi pesediştii de bun-simţ este Constantin Nicolescu. Omul ăsta, pe care toţi l-au susţinut când a avut nevoie, pur şi simplu nu vrea să-şi crească nepoţii! E bătrân, bolnav, condamnat la 7,8 ani de închisoare cu suspendare şi, cu toate astea, vrea să-i impună partidului o nulitate, aşa cum a făcut-o pe vremuri cu finul său prăduitor şi incompetent Radu Vasilică pe care l-a făcut de trei ori deputat!

Vom reveni!

D.M.D.

P.S. Îmi place că pulifricii din gazetărie îi spun Mariei doamna de fier de la CJ Argeş. Băi deontologilor, e cam ruginită! E atât de tare încât pe la Bucureşti a fost nevoie s-o plimbe Nicolescu de mână ca pe copiii de şcoală primară!

Lasa un raspuns