MAIA Victoriei – proiect imobiliar premium în zona ultracentrală a Piteştiului

0
409

Dezvoltatorul imobiliar Maia a avut succes cu proiectele Maia Craiovei, Trivale Residence şi Găvana Residence în Piteşti, Maia Zorilor în Cluj-Napoca şi Maia Siseşti în Capitală. Își dorește acum să vină în prim-plan cu noi proiecte în care premisele principale sunt calitatea şi profesionalismul. Acestea au fost și motivele pentru care s-a remarcat și şi-a câştigat aprecierea clienţilor.

Drept dovadă stă mărturia de săptămâna trecută cum că, în cadrul imobilului de 5 etaje, ridicat pe str. Craiovei, foarte aproape de punctul zero al municipiului, s-au epuizat toate apartamentele disponibile. Viitorii locatari au ales Maia Craiovei pentru mai multe atuuri ale acestui nou imobil: finisaje superioare, construcţie de calitate şi apropierea de punctul zero al Piteştiului. Finisajele şi dotările sunt premium, iar situarea aproape de centre comerciale, farmacii, unităţi şcolare şi staţii pentru transport în comun sunt alte plusuri ale obiectivului Maia Craiovei.

Construcţia este la un pas de finalizare și va avea la parter şi spaţii comerciale de închiriat. Pe lângă locuinţele din Maia Craiovei, mai sunt disponibile alte 20 de apartamente în complexul Găvana Residence, din zona BIG, aflate la vânzare la cele mai bune preţuri din oraş.

Ca în toate proiectele dezvoltate de către Maia, construcţia este urmărită de specialişti în toate fazele de execuţie. Pentru siguranţa şi securitatea locuitorilor complexelor Maia, sunt folosite soluţii tehnice inovatoare şi care să ofere cel mai înalt grad de rezistenţă şi calitate. Pentru Maia Craiovei, pe faţada, care este izolată cu polistiren expandat  cu grosimea de 10 cm EPS 80, între etaje, este montată o centură din plăci rigide de vată minerală bazaltică, incombustibilă, care, în caz de incendiu, încetineşte extinderea focului sau chiar o stopează. Fundaţia este de tip radier general realizată cu oţel beton BST 500 fasonat şi beton marca C20/25. Structura de rezistenţă este de tip structură „în cadre” (stâlpi şi grinzi din beton armat monolit), armate cu oţel beton fasonat şi beton furnizat de staţie de betoane agrementată. Structura de rezistenţă este de tip structură în „cadre”, (stâlpi şi grinzi din beton armat monolit), armate cu oţel beton. La capitolul zidărie, specialiştii au optat pentru cărămida ceramică, grosimea acestora fiind cuprinsă între 12 şi 30 cm, în funcţie de zona în care se foloseşte, interior sau exterior. Baia este hidroizolată, pentru a evita neplăcerile provocate de umiditate.

Pentru utilare şi dotare, s-au folosit produse de înaltă calitate. Obiectele ceramice, gresia şi faianţa sunt import Italia şi Spania. Centralele individuale de apartament montate sunt conforme celor mai noi standarde, optându-se pentru cele în condensaţie. Pentru tâmplărie se folosesc geamuri termopan sau tripan, montate pe profile cu 6 camere de aer, calitate germană, sporind astfel eficienţa energetică a clădirii. Accesul în interiorul imobilului este asigurat cu lift de 6 persoane, marca Schindler. Spaţiile comune sunt placate cu granit, iar balustradele sunt din sticlă securizată, cu mână curentă din inox. 

MAIA Victoriei – singurul proiect care include şi reabilitarea unui monument istoric

Cel mai nou proiect lansat de către dezvoltatorul imobiliar este Maia Victoriei. Acest proiect  ambiţios este deja la mare căutare de viitorii proprietari datorită poziţiei ultracentrale (fiind situat lângă IPJ Argeş) şi standardelor înalte de calitate a materialelor folosite.

În plus, plasarea langă imporante școli, instituţii bancare, magazine, spitale, mijloace de transport, parcuri (Parcul Trivale la 4 minute şi Expo Parc la 5 minute depărtare), reprezintă un atuu. Proiectul este format din cinci imobile noi şi o casă monument istoric ce urmează a fi restaurată. Primul corp vine cu un mix de apartamente de la 1 până la 4 camere, ce vor beneficia de parcări subterane securizate, cu uşi şi acces cu telecomandă, pentru toate apartamentele. Termenul de finalizare pentru Maia Victoriei este anul 2019.
Maia Victoriei se va remarca prin apartamentele de lux, comparabile cu cele din nordul Bucureştiului, realizate cu finisaje de calitate superioară, din clasa premium.

Noul proiect imobiliar, dezvoltat în Mamaia, ​beneficiază de o poziţionare deosebită în zona de nord a staţiunii Mamaia. Ansamblul rezidenţial MaMaia este situat practic pe plajă, la o distanţă de 40 m de mare, pe primul rând, lângă hoteluri de top ale litoralului românesc şi lângă plaje private, şi oferă apartamente cu o vedere extraordinară, frontală, pentru toţi cei ce iubesc Marea, şi nu numai. Blocul are în proiect 48 apartamente, în diferite compartimentări, începând de la studiouri şi până la apartamente cu 4 camere, cu suprafeţe şi terase generoase. Iar pentru cei care iubesc sportul, în plan este prinsă şi o sală de fitness.

Maia se dovedeşte a fi un dezvoltator de top, etalon pentru piaţa construcţiilor imobiliare şi un partener de încredere pentru cei care îşi doresc o locuinţă la cele mai înalte standarde de confort şi calitate.

Lasa un raspuns