Mai multi morti in tragedia de la Clubul Colectiv! Vezi acum detalii!

0
416

        Weekend-ul ce tocmai s-a terminat a fost unul negru pentru familiile celor raniti in tragedia de la Clubul Colectiv: s-au inregistrat mai multi morti, bilantul fiind acum unul terifiant. Cate decese in tragedia de la Clubul Colectiv se numara pana la momentul actual, veti afla in cele ce urmeaza.

bogdan_enache_tragedia_de_la_clubul_colectivSambata si duminica, 7 si 8 noiembrie 2015, au mai murit inca 13 persoane grav ranite in incendiul de saptamana trecuta din Clubul Colectiv din Capitala. Bilantul victimelor se ridica acum la 45, dupa ce un alt membru al trupei Goodbye to Gravity a decedat duminica seara in timp ce se afla intr-un avion care il transfera la un spital din Elvetia. Bogdan Enache, tobosarul trupei, a decedat in avion, urma unui stop cardiorespirator. El a fost resuscitat timp de 70 de minute de personalul medical din avion, insa eforturile au fost in zadar. De altfel, aeronava se reintorcea in tara datorita agravarii starii de sanatate a pacientului.

Alte doua persoane au decedat sambata, dupa ce fusesera transportate la un spital din Olanda. Restul de 10 decese s-au inregistrat in spitalele din Bucuresti, dupa ce starea de sanatate a pacientilor a cunosut o agravare progresiva. In urma autopsiilor efectuate de catre medicii din cadrul Institutului National de Medicina Legala s-a constatat ca persoanele decedate in ultimele zile aveau insuficienta organo-sistemica, cedandu-le intr-un final sistemul cardio-respirator, sistemul renal si ajungandu-se la un inevitabil deces. In cazul primelor 26 de victime decedate la fata locului, in tragedia de la Clubul Colectiv, cauza decesului a fost intoxicatia cu monoxid de carbon si alte gaze extrem de toxice.

tragedia_de_la_clubul_colectivMinistrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, ne informeaza ca numarul pacientilor aflati in stare critica si grava depaseste 30. O parte dintre acestia vor fi transportati la spitale din strainatate.

Un numar de 10 victime din tragedia de la Clubul Colectiv din data de 30 octombrie vor pleca cu un avion militar NATO catre Marea Britanie si Norvegia, misiunile urmand a se desfasura si in zilele urmatoare, daca starea de sanatate a pacientilor va permite acest lucru. Aeronava este pilotata de un pilot american, cu un echipaj mixt din Suedia, Norvegia, Ungaria, in timp ce echipajul Smurd este din Targu Mures.

Astazi de dimineata unul dintre pacientii transferati in Israel a decedat. Noul bilant: 46 de morti in tragedia de la Clubul Colectiv.

Sa aprindem o lumanare pentru familiile indoliate a 46 de tineri si sa ne rugam in liniste pentru sufletele lor. Odihneasca-se in pace.

Redactor: Emma Radu

Lasa un raspuns