Magnatul Cătălin Bulf – în conflict cu primarul Ion Baicea!

0
574

Încercând să-l ajute pe Bulf, jurnalişti făcuţi la apelul bocancilor îl fac de râs, nefiind în stare să-i scrie corect nici denumirea partidului!
smardoiala bulf-baicea fotoMagnatul Cătălin Bulf, actualul preşedinte al PMP Argeş, se luptă mediatic în aceste zile cu traseistul numărul unu din sudul judeţului, Ion Baicea, edilul din Costeşti.
Cei doi, până mai ieri parteneri întru slăvirea ex-preşedintelui Traian Băsescu, se şicanează reciproc, fiecare după posibilităţi. Baicea, profitând de faptul că este primar, a amplasat un panou idiot în faţa sediului PMP Costeşti, încercând astfel să şicaneze partidul în faţa căruia se gudura acum doi ani ca un pudel libidinos. Reamintim că este vorba despre partidul lui Traian Băsescu, cu care primarul Ion Baicea fleorpăia umil bere după bere în vara lui 2013, în timp ce rânjea vesel şi satisfăcut spre camerele TV.
Am spus atunci că Ion Baicea nu are scrupule şi, deşi este tratat cu atenţie de către Băsescu, nu va pregeta să-i dea cu şutul şi acestuia, imediat ce nu va mai exista posibilitatea să profite de pe urma acestei relaţii de pupincurism. Reamintim pe scurt partidele prin care a trecut, în doar câţiva ani, primarul Ion Baicea: PRM, PD, PLD, PDL, PMP, după care a cochetat cu PSD, dar s-a înscris în… PNL!
La rândul său, Cătălin Bulf ripostează prin intermediul gazetuţelor şi site-urilor cu care are contracte de publicitate, bălăcărindu-l pe edilul Baicea cât cuprinde. Numai că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere! Săptămânalul „Atitudine în Argeş”, una dintre „armele” lui Bulf, este prea ocupat să facă presiuni pentru ca firme private să încaseze sume de ordinul sutelor de miliarde de lei vechi (multe sute!) de la entităţi de interes public. Aşa că pentru minirăzboaiele lui Bulf au alocat redactori care au făcut şcoala la fără frecvenţă, situaţie catalin cornel bulfcare devine evidentă atunci când vedem că nefericitele creaturi habar nu au nici măcar ce înseamnă PMP (Partidul Mişcarea Populară!). Pentru ei, partidul se numeşte Partidul Mişcarea Poporului (!), iar măgăria infantilă a traseistului Baicea este prezentată într-un mod complet diliu: „Sediul PMP Costeşti, sabotat politic de primarul Ion Baicea, fost colaborator al partidului”. Cum poţi sabota politic un sediu, un imobil adică, nu ne explică din punct de vedere logic „jurnaliştii”. Dar nici nu-i nevoie.
Oricum, războiul dintre Bulf şi Baicea pare cumva desprins din epopeea „Sacul şi peticul!”.
D.M.D.

Lasa un raspuns