Mafioții vor să fure în continuare Mioveniul nostru! De noi depinde să-i oprim, să alungăm câinii care nu vor să plece de la Măcelărie!

0
183

Ion Georgescu este disperat. Marioneta lui politică, Alin Călinescu, va pierde alegerile la scor, deși primarul și-a bătut joc de tot ce-a reușit să facă bun până acum, asociindu-se la nivel public cu acest oltenaș care a tocat milioane de euro în ultimii 6 ani, pe fel de fel de șușanele și concerte de trei lei, pe care ei le numesc acte de cultură!

Să terminăm cu Georgescu întâi, după care revenim la ,,Mireasa Mioveniului”!

Ion Georgescu a fost, pentru foarte mulți dintre noi, un prieten. O parte din Echipa din care am făcut parte cu toții! Un gospodar destul de priceput și un om, de foarte multe ori, bineintenționat!

L-am văzut pe (încă) primarul Mioveniului participând la o emisiune TV. Omul prezent acolo însă, n-are nicio treabă cu Georgescu ăla, al nostru.

Rectific, s-ar putea să fi fost noi niște idioți și primarul să ne fi prostit pe fața. Pentru că, între timp, în ultimele 3 luni, am aflat sute de lucruri care ne-au cutremurat!

Toată viața mea, și vă dau cuvântul meu de onoare, l-am crezut pe Ion Georgescu un primar sărac. Cu venituri modeste. Cu cheltuieli ridicole. Un om care mânca covrigi și cafea dimineața și tochitura de 20 de lei la prânz! Am mâncat de câteva ori împreună, în niște locații modeste rău de tot.

Când am auzit că-și face casă, am zis că e dreptul lui, după o viață de muncă. Mi-a zis că are o căsuță cu 4 camere, pentru care a pus ban pe ban. L-am crezut, fiindcă eu am încredere în oameni!

Am fost, o singură data, acasă la Ion Georgescu. Mi-a zis să trec pe la el, se afla în arest la domiciliu.

Atunci, mi-a spus că el îl susține pe Alin Călinescu și susține PNL.

Am plecat. De atunci, au trecut aproape trei luni de zile. N-am mai vorbit cu el niciodată din acea zi, pentru că eu, din principiu, nu vorbesc cu trădătorii! Cu prăduitorii care pun interesul lor ilegitim deasupra a orice.

Ion Georgescu are o casă cât China. Ea nu face 300 000 de euro, ci muuult mai mult. Mă pricep bine de tot, și vă garantez că primarul din Mioveni nu putea câștiga cinstit bani să ridice așa ceva niciodată. Poate în 169 de ani sau ceva!

Lângă primar, are un palat și Ana Maria, una dintre fetele lui! Mai mare, mai șmecheră măgăoaia!

Mădălina, cealaltă fată a edilului, are și ea un teren enorm în zonă, cred că este cel mai tare din Mioveni. Am primit niște fotografii de la oameni din cartier, pe care le public astăzi, cu comentariile lor (ale noastre după campanie!)! Pentru că locuitorii din Mioveni au dreptul să afle adevărul!

Deja vorbim de probleme grave. Pentru că există niște limite, după care n-ai de ce să mai deschizi gura.

Până la urmă, vorbim de Ion Georgescu, nu de Midas!

Nu vreau să discut aici de clinica Mădălinei, la doi pași de Primăria Mioveni, unde concesiunea s-a făcut la un preț de lenjerie intima de origine Dragonul Roșu pe metrul pătrat, anual! Între timp, Mădălina a zis că a ieșit din firma. Eu n-o cred, dar oricum nu contează, pentru că la momentul concesiunii penal de ieftine, ea era titularul afacerii!

N-o să scriu de sutele de mii de euro de care și-au cumpărat fetele chiloți și parfumuri în câțiva ani, plătind totul de pe cardul mamei lor, care câștiga… mai nimic pe an!

Vorbim aici de sume însumate pe care nu și le permite aproape nici un om de afaceri argeșean, cu vreo două excepții!

Ion Georgescu atacă acum presa, pentru că jurnaliștii l-au abandonat cu toții. Nu pentru că-i comandă cineva, ci pur și simplu pentru că presa își face datoria, împotrivindu-se încercărilor familiei Georgescu de a pune la Mioveni un primar care să le conserve situația financiară și să le acopere urmele.

Iar ulterior, speră Ion Georgescu, va putea candida la alegerile parlamentare din partea PNL, beneficiind de susținerea primarului Mioveniului, Alin Călinescu, care i-ar fi dator! Vise, tată, vise!

Georgescu a mințit când a spus că l-a ales pe Alin Călinescu pentru că este un tânăr din echipa lui. Pentru că avem de face cu un individ cu rezultate manageraiale jalnice, care nici măcar n-a locuit în Mioveni și care a avut doar două atuuri : s-a babardit cu Mădălina, fiica edilului și a acceptat să devină parte în niște mișculații uriașe, prin care au dispărut sume enorme. Au dispărut în sensul că s-au cheltuit nejustificat, banditește redirecționați, metri cubi de bani!

Din echipa lui Ion Georgescu au făcut parte tineri care au confirmat, Ciprian Țurlea, viceprimarul orașului (căruia primarul îi transmitea, la TV, golănește, că dacă are vreo nemulțumire, poate să plece!), Ionuț Corcodel etc.

Alin Călinescu va răspunde pentru atât de multe, încât nu-i vor ajunge 10 ani cu executare să rezolve situația.

Iar faptul că Georgescu crede că poate amenința oameni pe care i-a păcălit să semneze în locul lui la anumite achiziții e o glumă bună. Nici un anchetator nu va crede că primarul nu este adevăratul beneficiar din spatele diferențelor enorme, de 3 – 400%, de preț! În penal, este urmărit beneficiarul real al sumelor, beneficiarul real al unor tranzacții, omul din spate, nu interpusul (care poate deveni foarte ușor martor protejat!)

Nu credeți că avem de-a face cu o mafie?

Luați un taxi până la poarta vilei lui Ion Georgescu și vorbim apoi. Dacă monstruozitatea aia este locuință pe care o poate construi un bugetar, atunci eu renunț să vă mai deschid ochii!

Alin Călinescu merge cu un Touareg de 100 000 de euro! Întrebați-l ce este cu mașina aia și de ce nu figurează pe numele lui!

Dacă vreți un Mioveni administrat corect, de un om priceput și bine intenționat, nu votați așa cum vă îndeamnă fostul pușcăriaș Ion Georgescu și clanul său!

Votează un om cu experieață, o echipă profesionistă, omogenă, bine sudată, care garantează că oamenii vor fi întotdeauna pe primul loc!

D.M.D.

P.S. Grupul de liberali și useriști care bântuie pe străzi cu Alin Călinescu îl plimbă pe Ion Georgescu cum scot călugării anumite moaște, în așteptarea unei minuni! Minune care nu va veni, pentru că Dumnezeu iubește Mioveniul și locuitorii săi și le va da primar un om bun, nu un venetic care și-a câștigat locul de candidat pentru că a coțăit-o pe Mădălina primarului!