Maestru de maestru, ce p…ana lui! Marea speranţă liberală Narcis Sofianu a câştigat din avocatură, în 2018, suma de 1.266 de lei lunar!

0
182

Principalul susţinător al medicului Tiberiu Irimia este avocatul bucureştean Narcis Sofianu. Spunem bucureştean pentru că fratele magnatului Nicolae Sofianu de la Vâlcea (da, exact, cel care a încasat 100 de miliarde lei de la Termoficare pe vremea lui Tudor Pendiuc pe nişte ţevi care au rămas ani buni nefolosite!) este înscris în Baroul Bucureşti. De ce? Simplu: aşa fac toţi avocaţii de calibru care încearcă să-şi ţină hârtiile departe de privirile indiscrete ale competiţiei din judeţul în care activează!

Numai că Narcis Sofianu are o problemă. El, săracu’, nu este un avocat de calibru! Poate cel mult un avocat de buzunar dacă luăm în calcul declaraţia lui de avere. În anul 2018, „maestrul” Sofianu a câştigat din avocatură spectaculoasa sumă de 15.200 de lei! Adică 1.266 de lei lunar!

Există avocaţi care dau mai mult pe trabucuri săptămânal! Dar, din păcate pentru liberal, fiecare purtător de robă este plătit la nivelul valorii lui! Altfel ar fi stat lucrurile dacă venitul ar fi fost determinat de tupeu… sau de greutate! Pentru că Narcis Sofianu este un greu al PNL Argeş în opinia lui, este greu de urnit când trebuie făcut ceva de unde nu-i iese nimic şi greu de cap în opinia celor care cred că n-are ce căuta în conducerea partidului un om care, timp de aproape 20 de ani, n-a făcut altceva decât să cumpere terenuri peste terenuri şi… să piardă într-o manieră penibilă toate alegerile la care a participat!

În fine, mai săpăm un pic, pentru că am auzit că lui Narcis Sofianu i-a trecut glonţul pe la ureche într-o comună riverană Piteştiului, într-o combinaţie dubioasă cu terenuri. Documentele sunt pe drum!
Repet ce am mai spus: sloganul lui Tiberiu Irimia ar trebui să fie „Sunt cu Narcis c
ombinat, rezultatul va fi de rahat!”. Putem să punem pariu!

D.M.D.

Lasa un raspuns