Mă înjură cretinul binomist Grigore Cartianu! Nu rămân dator!

0
1142

Printre tinerii frumoşi şi liberi care m-au înjurat pentru că am cerut de la PSD şi ALDE o acţiune fermă în cazul mitingurilor fasciste desfăşurate fără autorizaţie în ultimele două duminici în Bucureşti se numără şi fabulosul Grigore Cartianu.

Bun, el nu este nici tânăr, nici frumos. Este unul dintre cei mai hidoşi propagandişti ai Binomului, celebru pentru faptul că s-a prezentat la o întâlnire cu scriitorul Paulo Coelho drept Gregoire L’Ecrivain. Vă daţi seama cât de idiot trebuie să fii ca să faci asta, nu-i aşa?

Ar mai fi un lucru de notorietate la Cartianu. Giovani Becali l-a acuzat în direct la B1 că miroase urât, pentru că nu se spală. Aici nu comentez, pentru că este vorba de o duşmănie vizibilă şi de notorietate între acest primitiv cu pretenţii de jurnalist şi binomul apă-săpun. Câh!

Martalogul ăsta cu faţă de sculer-matriţer şi IQ asemenea susţine că eu instig lumea să iasă în stradă şi să participe la contramanifestaţii de tip bolşevic!?! Aţi înţeles? Dacă el şi alte vuvuzele securiste anunţă zilnic mitingurile neautorizate ale corporatiştilor, securiştilor şi sorosiştilor, invitându-şi loazele în stradă, asta e OK. Dacă noi vrem să ieşim la rândul nostru în stradă să sprijinim Guvernul Grindeanu şi să protestăm împotriva abuzurilor şi a faptului că la Cotroceni stă un evazionist cu şase case (ANAF a anunţat ieri că Klaus Werner Iohannis nu a plătit niciun leu impozit pentru meditaţiile pe care pretinde că le-a făcut!), atunci suntem musai comunişti.

Grigore Cartianu, eşti ultimul om care poate să-mi dea lecţii de moralitate! Asta presupunând, fireşte, că tu poţi fi numit om! Să-ţi explic de ce, caricatură ex-băsistă.

Tu susţii că Dan Voiculescu este un megainfractor, dar nu precizezi că ai luat salarii grase ani în şir de la mogul. (Apropo, eu cred că Voiculescu a fost închis pe nedrept. Şi am curajul să o spun răspicat!)

Tot tu susţii că Sorin Ovidiu Vântu este un penal odios, dar te faci că plouă şi nu spui că, prin 2009, ai încasat 186.560.000 lei vechi de la tatăl FNI în baza unui contract pe drepturi de autor.

Dacă mai vrei, anunţă-mă, că mai ştiu! (Pe Dinu Patriciu ţi-l mai aminteşti, sconcsule?! Weekenduri în Australia, la hoteluri de 5 stele unde, cu ocazia vizitei fiului distinsei mă-ta, se bifa o megapremieră: primul oaspete care-şi lăsa bascheţii la uşă şi mânca pâine cu paste!). În fine, mai vorbim.

Eu, măi propagandist isteric, n-am fost slugă la toţi penalii ca tine. Pricepi? Cât despre faptul că aş instiga la violenţă, poţi sta liniştit. Dacă cumva ieşim în stradă şi vin la Bucureşti, promit să te ocolesc. Pentru că îl cred pe Giovani şi nu vreau să mă intoxic!

D.M.D.                                                                                                                

P.S. Pe cel care mă numeşte rebut, în gură aş vrea să-l…! Iar cine-mi spune lepră comunistă s-o pupe pe Codruţa în…!

Lasa un raspuns