Lupta pentru ciolan i-a făcut să-şi piardă minţile: Useriștii şi liberalii boicotează activitatea Consiliului Local Piteşti şi-l ameninţă pe primarul Cristian Gentea!

0
455

Consiliul Local Piteşti a ajuns, oricât de incredibil pare acest lucru, pe mâna unor mafioţi. Consilierii USR şi PNL care formează majoritatea în legislativul urbei doresc cu tot dinadinsul să pună mâna pe conducerea societăţilor din subordinea municipalităţii.

Şi fiindcă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, aceşti indivizi interesaţi să ajungă cu orice preţ la caşcaval, deşi niciunul dintre ei, cu vreo două excepţii, n-a condus niciun SRL până acum, au trecut la ameninţări pe faţă la adresa primarului Cristian Gentea, pe care şeful bandei de useriști din CL Piteşti, un anume Mihail Mihăilescu, zis Momo, fostă secretară la sediul USR Argeş, încearcă să-l intimideze: „Dacă vreţi să avem conflict, o să avem conflict!”.

Atmosfera din Consiliul Local este una sinistră, avându-l în prim plan (şi) pe Sorin Apostoliceanu, trădătorul care a trecut de la PSD la PNL şi care acum, ca un derbedeu, refuză să le dea dreptul la cuvânt foştilor săi colegi şi prieteni, dovedind faptul că are un caracter mizerabil!

Acest cartel liberalo-userist a trântit astăzi mai multe proiecte de hotărâre de mare interes pentru piteşteni, într-o tentativă de boicot al iniţiativelor primarului Cristian Gentea.

Aşa ceva nu poate fi tolerat de niciun piteştean corect. Derbedeii ăştia, useriștii mai ales, dar şi mulţi dintre liberali, sunt în marea lor majoritate nişte muritori de foame care vor acum să scape de sărăcie conectându-se la banul public!

Ei au văzut că, în cazul lui Apostoliceanu, funcţia importantă şi salariul consistent (între timp pierdute!) i-au adus acestuia nu doar o brumă de notorietate şi ceva relaţii, câteva costume de firmă şi nişte cămăşi cu burtă, dar şi posibilitatea de a se combina cu o femeie care înainte nici nu l-ar fi observat. Şi cum printre ei sunt foarte mulţi nefericiţi, trişti, care-şi îneacă frustrările în bere ieftină şi îşi încheie serile pe pornhub, soluţia perfectă pare a fi o funcţie de director plătită bine din bani publici!

Vom reveni! Că e păcat să-l lăsăm pe nenea ăla cu conflictul să se smardoiască singur!

D.M.D.

Lasa un raspuns