Lumea medicală argeşeană vuieşte: Liberalul Gabriel Copciag s-ar fi îmbolnăvit de Covid-19 şi s-ar fi ascuns de frica testării şi a carantinei!

0
2372
  • Naşul fetei deputatului Adrian Miuțescu are o pasiune pentru asistentele blonde cu picioare lungi şi pentru plicurile consistente

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti există o problemă pentru care se fac vinovaţi în egală măsură preşedintele PNL Argeş, deputatul Adrian Miuțescu, şi fostul preşedinte al CJ Argeş, Dan Manu. Problema poartă un nume celebru în judeţ: Gabriel Copciag, medic ortoped, actualmente director medical al instituţiei.

Naş al fetei lui Adrian Miuțescu şi amic personal al lui Dan Manu, medicul Copciag a fost paraşutat într-o funcţie mult peste posibilităţile lui manageriale extrem de limitate!

În prezent, Gabriel Copciag este omul invizibil. După ce şi-a făcut rapelul, intrând în rândurile vaccinaţilor care s-au imunizat la Covid-19, se pare că omul PNL în conducerea unităţii medicale… s-a infectat cu deja celebrul coronavirus. De imunizat ce este! Aşa că a dispărut de zile bune de la SJUP, aidoma domnului şi stăpânului său Miuțescu Adrian, care a recunoscut că are Covid doar când a ajuns la ATI!

Ei bine, se pare că Copciag are simptome, dar refuză să se testeze ca să evite carantina, el şi familia sa. Aşa că s-a ascuns cine ştie pe unde, lăsându-şi subordonaţii să se descurce cum pot.

În mod normal, cei de la DSP, instituţie unde lucrează d-na Aura Copciag, ar trebui să testeze întreaga familie a liberalului şi, în cazul în care sunt descoperiţi pozitiv, să anunţe public acest lucru, în spiritul transparenţei şi onestităţii pe care ei le-o pretind argeşenilor. Dar cel mai probabil n-o să vedem acest lucru!

Sunt lucruri pe care le ştie toată lumea despre doctorul Gabriel Copciag. Cum ar fi că îi place atât de mult banul încât a fost în stare să taxeze, spre exemplu, de două ori o persoană care a suferit intervenţii la ambele picioare! Sau că n-ar rata un plic pentru nimic în lume!

Am nume de pacienţi, date ale internării, declaraţii, adresele persoanelor, sumele, procedurile etc. Chiar ieri am discutat cu nepoata unei bunicuţe operate nu de mult pentru o ditamai fractura, precum şi cu o altă persoană care ne-a detaliat întreaga operaţiune coordonată de medicul Copciag la SJU Piteşti.

Dar acestea sunt lucruri plictisitoare, chiar dacă extrem de grave! Şi din acest motiv vom da prioritate altui gen de dezvăluiri, mult mai interesante pentru cititori.

Mâine vom încerca să elucidăm de ce naiba medicul Gabriel Copciag, o persoană cu o funcţie foarte importantă, extrem de ocupată şi potentă financiar, pierde timpul ca preşedinte al comisiei de angajare a asistentelor. De ce omul transferă asistente de la secţii fără sporuri la secţii cu muuulte sporuri şi, practic, de ce pare atât de obsedat de asistente!

Să nu aud pe cineva că spune că l-am făcut libidinos sau ceva pe directorul medical al Spitalului de Urgenţă Piteşti. Pur şi simplu aşa este el!

Apropo, dacă m-ar întreba cineva mai curios din fire ce gen de femeie îi place doctorului Gabriel Copciag, aş fi categoric: asistentele blonde, cu picioare lungi şi fără prejudecăţi. Adică exact genul acelei lady care se bucură de virilitatea ofilită a urmaşului lui Brătianu!

Dacă v-aţi întrebat vreodată de ce păţiţi uneori nasoale la SJU Piteşti, ei bine… din acest gen de motive. Directorul medical Gabriel Copciag de la PNL, naşul fetei deputatului liberal Adrian Miuțescu, s-a descoperit mare crai în pragul vârstei a treia, deşi într-o pauză de 10 minute „trage la poartă de două ori”, fumează cinci ţigări şi are timp şi de un duş!

Unii nu par deloc să priceapă că un spital nu este nici bordel, nici o sursă de plicuri nefiscalizate.

D.M.D.

P.S. Să nu fim răi totuşi, Copciag are gusturi bune când vine vorba de femei. Altceva însă nu prea mai are, săracu’!

Lasa un raspuns