Lucrările specifice în sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare pe domeniul public sunt executate exclusiv de SC Apă-Canal 2000 SA în localităţile din aria sa de operare

0
111

Societatea Apă-Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare în judeţul Argeş, informează că pe domeniul public al localităţilor din aria sa de operare lucrările specifice în sistemul de alimentare cu apă şi de canalizare sunt executate exclusiv de SC Apă-Canal 2000 SA.

Reamintim că lucrările de branşare/racordare a imobilelor sunt executate de Societatea Apă-Canal 2000 până la limita de proprietate, urmând ca fiecare beneficiar să efectueze lucrarea pe domeniul privat numai cu firme specializate în lucrări de apă şi canalizare autorizate conform actelor normative în vigoare.

În cazul în care cetăţenii au suspiciuni cu privire la executantul lucrărilor la reţeaua de apă şi/sau de canalizare pe domeniul public, altul decât Apă-Canal 2000, îi rugăm să semnaleze aceste situaţii prin telefon la nr. 0248.625.050, e-mail contact@apa-canal2000.ro sau la Ghişeul Unic al societăţii din Piteşti, b-dul I.C. Brătianu nr. 24A.

Conducerea Societăţii Apă-Canal 2000 SA Piteşti

Lasa un raspuns