Luat în colimator de presa centrală pentru cei 150.000 de euro donaţi copiilor, bugetarul Armand Chiriloiu pretinde că anul trecut a construit şi a vândut o vilă cu 185.000 de euro!

0
721
  • Averea lui don Armando, om care a lucrat toată viaţa la stat, este fabuloasă: are în conturi o sumă de aproximativ 200.000 de euro, a împrumutat o firmă cu circa 50.000 de euro, deţine o vilă în Pădurea Trivale (lângă Complexul Magic), un apartament în Bucureşti, un apartament în Curtea de Argeş, nenumărate terenuri intravilane şi extravilane, o colecţie de arme de lux şi una de bijuterii etc.

Săptămâna trecută, Armand Chiriloiu, pesedistul susţinut în prezent de PNL la şefia Direcţiei Silvice Argeş, a ajuns subiect de presă la nivel naţional. Totul din cauza donaţiilor de peste 150.000 de euro pe care le-a făcut, în ultimii doi ani, celor doi copii: Adrian Nicolae şi Laura Irina.

În afara acestor bani, familia Chiriloiu mai are în conturi o sumă de aproximativ 200.000 de euro, a împrumutat o firmă cu circa 50.000 de euro, deţine o vilă în Pădurea Trivale (lângă Complexul Magic), un apartament în Bucureşti, un apartament în Curtea de Argeş, nenumărate terenuri intravilane şi extravilane, o colecţie de arme de lux şi una de bijuterii etc.

În mod normal, Adrian Miuțescu, preşedintele PNL Argeş, ar trebui să spună sus şi tare, în proxima conferinţă de presă, cât l-a costat funcţia pe Chiriloiu sub guvernarea liberală, ca să ştim şi noi cum stau lucrurile. Pentru că n-au cum să pretindă că-l păstrează de competent şi profesionist ce este, pentru că râd şi curcile.

În 2015, cu Armand Chiriloiu şef la Direcţia Silvică Argeş, judeţul s-a clasat pe locul I în România la capitolul defrişări, într-un clasament întocmit de GreenPeace România, un ONG dincolo de orice suspiciune!

Problema este că Armand Chiriloiu şi soţia lui sunt ambii bugetari, au fost întotdeauna bugetari şi n-ar putea justifica o asemenea avere decât în faţa unor anchetatori de rea-credinţă!

Interesant este că, în ultima sa declaraţie de avere, Armand Chiriloiu pretinde că a vândut o casă „edificată în 2019”(?!) cu suma de 185.000 de euro. Probabil ca să mai justifice tonele de bani care-i curg prin conturi şi de unde, periodic, le face donaţii de magnat copiilor!

A sosit timpul, credem noi, ca atât PSD, cât şi PNL să se disocieze de acest individ dubios şi să-l înlăture atât din funcţie, cât şi din viaţa politică. Pentru că lucrurile nu se vor termina deloc bine pentru Chiriloiu şi protectorii lui. Şi asta într-un viitor extrem de apropiat!

Mâine, în exclusivitate, vom prezenta modul în care mafia lemnului face bani grei la Fabrica de Cherestea de la Domneşti!

D.M.D.

Lasa un raspuns