Loteria bonurilor fiscale: s-au extras bonurile castigatoare pentru luna noiembrie! Vezi daca te afli si tu printre norocosi!

0
301

Bonurile castigatoare ale lunii noiembrie au fost cele emise in 28 noiembrie, avand o valoare de 538 lei!

bonurile_castigatoare_loteria_bonurilor_fiscaleExtragerea a avut loc duminica, 20 decembrie. La aceasta au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1 — 30 noiembrie 2015. Fondul total de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Bonurile castigatoare sunt cele in valoare de 538 lei, emise in data de 28 noiembrie.

Potrivit dispozitiilor Ministerului Finantelor Publice, daca numarul cererilor de revendicare trece de o suta, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru ca numarul maxim de bonuri castigatoare este de 100. Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu data de 21 decembrie, existand un termen limita de 30 de zile. Posesorii bonurilor castigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale in original, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

In cazul in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa ce se va fi verificat autenticitatea bonurilor castigatoare.

Daca in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constata  ca numarul maxim de 100 de cereri de revendicare a fost depasit, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii a 100 de castigatori.

 

Lasa un raspuns