Locuri din Pitesti pe care le poti folosi pe post de birou, gratis! (Sau aproape…)

0
656

      job_acasa Ai tinde sa crezi ca sa muncesti de-acasa ar fi job-ul ideal pentru tine. Adica nu trebuie sa iti faci griji pentru tinuta, te trezesti cam la ce ora doresti tu (sau ma rog, cam asta speri…), poti manca in timp ce lucrezi fara ca nimeni sa se uite stramb la sandvisul tau sau la cana ta imensa de cappucino. Cu toate acestea, acasa intotdeauna exista ceva care sa iti distraga atentia de la lucru. Asa este, recunoaste-o!

Fie ca trebuie sa duci gunoiul sau sa iesi cu cainele la plimbare, ori ca ai un teanc de vase de spalat si mai vine si mama in vizita cu niste bunatati, intotdeauna gasesti ceva mai bun de facut decat sa iti termini proiectul. Asa ca un birou ar fi ideal pentru tine, insa costurile sunt unele mari daca te gandesti la varianta clasica. De ce insa nu poti fi putin inventiv si sa alegi ceva mai putin obisnuit ca spatiu de lucru pentru tine? Exista mai multe locuri din Pitesti pe care le poti folosi pe post de birou…gratis, pe deasupra! Sau aproape…

  1. parc_lunca_argesuluiParcul Lunca Argesului. Sau practic orice parc din Pitesti care te atrage. Aer curat, liniste, natura, verdeata…(daca desigur e primavara-vara!) Nu te costa nimic sa te asezi pe o banca sau pe iarba si sa lucrezi, caci poate esti si mai inspirat in spatii din astea eco. Bineinteles, exista si niste minusuri aici: daca ploua sau ninge, cam greu sa te mai concentrezi cu pixul in mana si laptopul in poala; nici wireless nu ai, asa ca va trebui sa vii de-acasa cu ceva  net mobil; iar daca ai o nevoie urgenta la toaleta? Ei bine, sa zicem ca mai bine te abtii!
  2. McDonalds sau KFC. Daca iti place mancarea lor, cu atat mai bine. Daca nu, si mai bine, caci tentatiile si kilogramele in plus nu te vor afecta. Aici ai mereu la dispozitie un wireless, o masa pe care sa scrii, priza, toaleta decenta, temperaturi OK, si vara si iarna. Si mancare si cafea! Desigur, macar o apa va trebui sa iti cumperi si tu, deci vei cheltui un 4-5 lei pe zi (minim). Si daca nu iti place sa ajungi acasa mirosind de parca intr-adevar ai lucra acolo, ar fi mai bine sa iti cauti altceva.
  3. Cafenele&pub-uri. Cate asemenea locuri din Pitesti cunosti si tu? O gramada! Office, Pavone, Old School Pub, Garden, si asta doar ca se le mentionez pe cele din centru, spatii decente nu doar pentru o intalnire sau o iesire cu prietenii. Cafea sau ceai ai la discretie, wireless, prize si chiar si liniste. Desigur, va trebui sa ai si o minima consumatie (macar o apa plata) si s-ar putea chiar sa descoperi ca ai cheltuit cam multi bani pe-acolo. Parcul ala devine din ce in ce mai tentant, asa-i?!
  4. locuri_din_pitesti_biblioteca_judeteana_dinicu_golescuBiblioteca Judeteana “Dinicu Golescu”. Daca nici aici nu ai liniste, nu stiu unde ai mai putea! Permisul anual nu este deloc scump (undeva la 10 lei parca?), curatenie, mobilier si oricand poti sa dai o fuga sa iti cumperi un covrig sau o cafea si sa te intorci iarasi la biroul tau neconventional. Ah, si cartile! Ele chiar sunt surse de informatie, sa stii!

Deci iata ca se poate sa ai si un birou ieftin si bun! Locuri din Pitesti ce s-ar putea transforma in spatii de lucru sunt multe, trebuie doar sa iti pui mintea la contributie si sa le cauti. Si uneori ar fi bine sa “think outside the box” putin!

Redactor: Emma Radu

 

Lasa un raspuns