Locuri de munca pentru persoane calificate! Un producator auto, un retailer si o platforma online fac angajari in perioada sarbatorilor!

0
772

E o raritate sa vezi anunturi de angajari in aceasta perioada a anului, cand munca este oarecum pusa in stand-by. Si totusi, iata ca ele exista! Uzinele Dacia recruteaza personal calificat pentru Bucuresti si Mioveni, cei de la Lidl ofera si ei mai multe locuri de munca doritorilor. Vezi acum lista completa cu job-uri disponibile in perioada sarbatorilor de iarna!

locuri_de_munca_dacia_renaultDacia Renault anunta ca recruteaza specialisti in Bucuresti, dar si pentru uzina de la Mioveni, avand disponibile 40 de locuri de munca. Cei ce vor fi angajati vor lucra atat in birourile din Capitala ale companiei, cat si la uzinele Dacia. Renault cauta un specialist in marketing online. Cerintele postului sunt urmatoarele: experienta de cel putin trei ani de munca in domeniu, studii superioare economice sau de marketing, o buna cunoastere a limbilor engleza si franceza, cunostinte de comunicare, aptitudini de negociere si o buna utilizare a aplicatiilor informatice. Printre responsabilitatile specialistului de marketing online se numara gestionarea conceperii, realizarii si actualizarii oricarui site promotional care face parte din planul de comunicare si marketing, dar si propuneri periodice privind evolutia site-ului dacia.ro si a celorlalte site-uri ale marcii. Dacia Renault face angajari si pentru postul de analist economic. Cerintele postului sunt: experienta intr-un job similar de peste sase luni, studii superioare in domeniul tehnic sau economic, cunostinte avansate de limba franceza, cunostinte avansate de Excel, precum si abilitati de lucru in echipa, proactivitate, orientare catre client.

Grupul Renault cauta specialisti si in alte domenii, cum ar fi: dezvoltator de aplicatii in VBA (junior), controlor de gestiune supply chain, organizator procese logistice, expert diagnostic automobil, manager vanzari flote, statistician etc. De asemenea, cei de la Dacia Renault cauta sa formeze personal din randul tinerilor. Astfel ca la cele circa 40 de joburi scoase la concurs se adauga alte 50 de posturi de stagiari in cadrul programului de stagii “Drive Your Future”. Acest program se adreseaza studentilor sau persoanelor aflate la inceput de cariera si vizeaza departamente precum Auto/Echipamente, Controlul calitatii, Inginerie, Productie, Service/Reparatii, Specialisti/Tehnicieni.

locuri_de_munca_disponibileLantul de magazine Lidl pune la dispozitie mai multe locuri de munca. Ei angajeaza in Bucuresti si cauta responsabil constructii si responsabil expansiune. Candidatul ideal trebuie sa intruneasca mai multe cerinte: sa fie absolvent al unei facultati politehnice,  sa aiba minimum doi ani experienta in domeniu, foarte bune abilitati de organizare si planificare, abilitati de comunicare, sa vorbeasca fluent limba engleza, sa aiba calitati manageriale in dezvoltarea unui proiect, cunostinte de Autocad, de MS Office, sa aiba permis de conducere categoria B si disponibilitatea de a calatori in tara.

Pentru postul de responsabil expansiune in Bucuresti, se solicita multa seriozitate, buna organizare, comunicativitate si flexibilitate. Candidatul trebuie sa fie absolvent de facultate, sa vorbeasca fluent engleza, sa aiba permis de conducere categoria B, capacitate mare de munca si rezistenta la stres. Reprezinta un avantaj la angajare cunoasterea limbii germane.

Mai multe locuri de munca disponibile exista si la OLX. Platforma de anunturi se extinde si ofera 6 locuri de munca  in departamentele marketing, vanzari si resurse umane. Cele sase posturi sunt: Advertising Traffic Manager, Cars Category Manager, HR Manager Romania, Real Estate Category Manager, Real Estate Sales Consultant, Senior Marketing Specialist.  Aplicatiile pot fi trimise pana la finalul anului, prin accesarea site-ului www.joinolx.com.