Liderii USR-PLUS Mioveni se comportă ca nişte golani şi vorbesc ca nişte derbedei nesimţiţi, deşi se pretind parte din elita clasei politice!

0
453

Am publicat ieri un articol despre bătaia de joc pusă în scenă de cei din USR-PLUS la Mioveni. În sensul că Dan Hodoș, cel care candidează la funcţia de primar, demarase încă din luna februarie a acestui an demersurile pentru a candida la Primăria Piteşti!

Am mai arătat că acest mare „duşman” al PSD, Dan Hodoș, lucra acum doi ani bine mersi pentru primarul PSD Cornel Ionică la Piteşti, în calitate de consilier personal.

Deci fostul angajat al unui pesedist de frunte, piteştean de fel, a vrut să candideze întotdeauna la Piteşti, dar s-a sucit de câteva luni şi vrea să fie primar la Mioveni, oraş unde n-a locuit o secundă şi unde nu cunoaşte pe nimeni cu adevărat!

Aşa nu se face nici la Băicoi. Denotă neseriozitate, bătaie de joc, improvizaţie, chiar nesimţire, atât faţă de piteşteni, cât şi faţă de locuitorii Mioveniului!

Am scris aceste lucruri susţinute de printuri realizate chiar de pe pagina numitului Dan Hodoș. Este dreptul meu, este meseria mea, am fost deontologul de serviciu…

Ei bine, la una dintre postări au intervenit nişte domni de la USR-PLUS Mioveni, în frunte cu preşedintele organizaţiei locale. Cum ar veni, nişte reprezentanţi ai partidului care vrea să treacă în ochii românilor drept elita clasei politice! Salvatorii României, oameni cu bun-simţ, cu o educaţie peste medie, cu un comportament public ireproşabil. Sau cel puţin aşa se prezintă ei, că doar nu-i doare gura!

Ei bine, cel mai nesimţit dintre golanii ăştia este Dragoş Mihai Tănase, şeful organizaţiei USR-PLUS Mioveni. Pentru derbedeul ăsta, primarul este „Polonic”, iar un jurnalist care le cere, îndreptăţit, explicaţii pentru candidaturile în bătaie de joc este un gunoi!

Un alt userist, disperat să-şi scoată şeful de la ananghie, susţine că… Dan Hodoș o fi scris din greşeală Piteşti în loc de Mioveni!!! Sau că am trucat noi fotografia cumva. Aici, deşi cu inima grea, intervine Dragoş Mihai Tănase şi recunoaşte că aşa s-a întâmplat, Dan Hodoș visând iniţial la funcţia de primar al Piteștiului. QED!

În rest, iată ce spuneau în primăvară proprii colegi din PLUS despre Dan Hodoș înainte să depună moţiunea prin care l-au îndepărtat din fruntea partidului. Între timp a revenit, trăgând sfori la conducerea centrală, dar acuzaţiile rămân!

Dezvăluirea este preluată din săptămânalul „Ancheta” şi nu are nevoie de niciun comentariu:

Cinci membri PLUS înaintează o moţiune de neîncredere care este votată în partid cu majoritate de voturi (67 pentru excluderea lui Hodoș din funcţia de preşedinte, 48 împotrivă şi 7 abţineri). I se impută aceleaşi lucruri pentru care este criticat de către useriști, dar şi alte chestiuni ce ţin de bucătăria internă. Motivele moţiunii:

  • Blocarea negocierilor cu USR Argeş dintr-un motiv pur personal al domnului Dan Hodoș – locul I pe lista pentru parlament, la schimb cu candidatura USR la Primăria Piteşti.
  • Refuzul de a înainta orice demers de analiză asupra candidaţilor din alte unităţi administrativ-teritoriale, acolo unde chiar avem candidaţi eligibili şi competenţi.
  • A îndepărtat mulţi membri activi ai partidului prin lipsa totală a dialogului, prin ieşirile nervoase şi atitudinea sfidătoare la adresa lor.
  • Menţionăm că suntem în acest moment un număr de 260 de membri, însă activi maximum 20-25 de oameni, restul exprimându-şi dezaprobarea faţă de modul dictatorial al lui Dan Hodoș. Gradul de colectare a cotizaţiilor este de aproximativ 40%. Chiria e exagerat de mare, ceea ce face imposibil de demarat acţiuni de promovare a imaginii PLUS.
  • Preşedintele a afirmat că este primordială promovarea sa exclusivă, spunându-le celorlalţi membri că nu sunt suficient de buni pentru o expunere la tv.
  • Nu de puţine ori a fost în vizorul presei prin prisma statutului său de consilier personal al actualului primar PSD, iar tot ce-a demarat în această perioadă de când a preluat preşedinţia organizaţiei a fost doar o încercare de a-şi spăla imaginea.

Preşedintele filialei, Dan Hodoș, de la începutul lui februarie 2017, când în ţară începeau protestele pentru abrogarea OUG 13, până în septembrie, a fost consilierul personal al lui Cornel Ionică, primarul PSD al Piteștiului. (…)

Majoritatea membrilor s-au îndepărtat, nu mai participă la puţinele acţiuni ale partidului. Maliţios, sunt etichetaţi imediat ca frustraţi, inutili sau incapabili de activitate politică. (…)

Ni se propune un pseudomodel, modelul-Hodoș. Adică să ne aşezăm arogant sub umbrela unor concepte smart, folosind doar cuvinte sonore, fără corespondenţă în proiecte fezabile, să ne autodefinim ca profesionişti, iar competenţele să le susţinem doar prin postări şi CV-uri abil cosmetizate cu improvizaţii. Pentru noi acest şablon nociv este de neacceptat.

Ecce hommo! Dacă locuitorii din Mioveni vor să aleagă oameni care nu doar că n-au nimic în comun cu acest superb şi bine administrat oraş, dar se şi comportă şi vorbesc ca nişte golani de cartier, îl pot vota pe Dragoş Mihai Tănase, ruşinea clasei politice din Mioveni!

Mai ales că omul nu este doar un derbedeu, ci şi un ţepar, având scheleţi în dulap cât cuprinde. Pe care îi vom prezenta zilele acestea, pentru că este păcat să nu-i etalăm pe larg electoratului adevăratul portret al unei pramatii!

Revin, ghiorlane! Cu ce limbaj doresc, pentru că eu nu fac politică, nu le cer votul oamenilor minţindu-i şi nici nu mă ascund ca un lup în piele de oaie cum faci tu!

D.M.D.

P.S. Ştii bancul cu bascula? O să pierzi…!