Liberalul Florin Gardin, zis Unghiuţă, are amintiri frumoase din Penitenciarul Colibaşi: „Eram singurul bucuros din puşcărie!”

0
167

PNL Argeş s-a întors în timp odată cu instalarea la conducerea organizaţiei judeţene a lui Adrian Miuțescu. Odată cu fostul deputat au revenit toate vuvuzelele liberale de care se râdea pe vremuri în hohote, spre disperarea electoratului de dreapta care a stat acasă, fiindcă nu putea vota caricaturi politice ca Anca Barbu (femeia cu măciuca!) şi Florin Gardin (învăţătorul cu unghia de la degetul mic mai lungă decât… înţelegeţi dumneavoastră!).

Acest Gardin a fost omul care a adus la Inspectoratul Judeţean Argeş o mafie a manualelor cum nu s-a mai pomenit. Culegeri, manuale alternative, fel de fel de caiete de studii şi de exerciţiu, toate astea erau băgate pe gâtul elevilor de nişte şmecheri care-l manipulau ieftin pe învăţătorul pe care PNL s-a gândit să-l pună şef peste profesorii recunoscuţi la nivel naţional! Oricum, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere şi nici electoratul nu are pretenţii. S-a văzut la vot atunci când liberalii au înregistrat un scor jenant. Penibil!

Despre Florin Gardin s-a spus că, atunci când a fost învăţător la Penitenciarul Colibaşi din Mioveni, ar fi colaborat cu securiştii.

Omul s-a apărat magistral: „Vreau să vă spun că eram singurul bucuros din puşcărie! Vorbind serios însă, nu am colaborat cu Securitatea. La Colibaşi am ajuns în martie 1990 când nici nu se punea problema de aşa ceva”.

Săracu’ de el! Dacă era bucuros în puşcărie, de ce naiba i-ar fi stricat ăştia fericirea omului? Se spune că astfel de oameni se întorc întotdeauna de unde au plecat, lucru pe care i-l dorim şi noi, fiindcă nicăieri nu i-ar sta mai bine lui Florin Gardin ca la Colibaşi!

În fine, cred că s-a remarcat ce răspunsuri a la Băsescu dă nenea Gardin, cel cu unghia de la degetul mic de 2 centimetri! Cu Securitatea o fi colaborat în studenţie şi ulterior. La Colibaşi a fost acuzat că-i turna pe deţinuţi securiştilor din penitenciar, securişti care evident că nu mai erau securitatea comunistă, ci noua securitate!

Înţelegi, inspectore, sau îţi fac un desen?!

Până la mafia manualelor, „Ziarul de Argeş” se va implica în dezvăluirea unei mafii a transferurilor! Ţineţi aproape fiindcă nici nu ştiţi ce pierdeţi!

D.M.D.

Lasa un raspuns