Liberalul Adrian Miuţescu a încercat să folosească în scop politic nebunia agresivă a lui Laurenţiu Cătălin Dinu de la ICN Mioveni!

0
533

liberalul_Miutescu_1După cum am promis, revenim astăzi cu noi amănunte legate de cazul dementului de la Institutul de Cercetări Nucleare Mioveni. După cum aţi putut citi ieri, Laurenţiu Cătălin Dinu, un individ care a pierdut de mult contactul cu realitatea, este în acest moment implicat în comiterea unor infracţiuni de ameninţare şi şantaj în formă continuată, infracţiuni aflate în concurs.
De săptămâni bune, acest dezechilibrat îşi şantajează şi îşi ameninţă directorii de la ICN, cărora le solicită periodic să-şi dea demisia (le dă şi termene ultimative pentru aceasta!) şi îi ameninţă că, dacă nu părăsesc funcţiile, se va duce el la DNA, DIICOT şi alte instituţii ale statului pentru a-i băga la puşcărie. Evident, e dreptul lui să meargă oriunde doreşte, dar în egală măsură este şi obligaţia şefilor săi de a-l da afară pe motiv de demenţă agresivă, dar şi a instituţiilor statului de a-l trage la răspundere pentru infracţiunile pe care le comite pe bandă rulantă!
Iată însă că, oricât de nebun ar fi un cetăţean, clasa politică argeşeană cuprinde politicieni încă şi mai duşi cu pluta. „Ziarul de Argeş” vă prezintă astăzi, în exclusivitate, dovada că în PNL Argeş există un om politic de-a dreptul iresponsabil. Numele lui este Adrian Miuţescu şi este vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL.
Nu aveţi cum să nu-l ştiţi pe Miuţescu! Este cel care le promitea argeşeniliberalul_Miutescu_2lor în 2008 că va aduce… UN MILIARD DE EURO în judeţ dacă va fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean! Este cel care, pătruns de importanţă şi intrat în convulsii de emoţie, a anunţat că ICN iradiază locuitorii Argeşului, declaraţie tembelă şi iresponsabilă pentru care a şi fost de altfel dat în judecată şi va avea mult de tras.
În fine, vă prezentăm astăzi un facsimil din care rezultă fără putinţă de tăgadă faptul că Adrian Miuţescu îl căuta pe Laurenţiu Cătălin Dinu dornic să exploateze nebunia militantă a acestuia în interes politic. Fabulos este însă că, oricât de iresponsabil este, Dinu s-a prins că liberalul vrea să-l folosească şi îl pune la punct pe Miuţescu în stilul lui caracteristic, folosind un limbaj abject şi insultător care, culmea!, de data asta este pe deplin meritat!
În ceea ce priveşte PNL Argeş, organizaţia din vatra Brătienilor este o ruşine! Are doi deputaţi cu dosare penale, Teo Nicolescu şi Cătălin Teodorescu, un senator aflat în incompatibilitate, Ionuţ Elie Zisu (care, oricum, prin simplul fapt că există reprezintă o ofensă adusă argeşenilor care l-au votat şi… nu l-au mai văzut de atunci!), iar celălalt senator, Iani Popa, este la rândul său investigat de DNA în mai multe dosare penale!
În loc să facă politică pentru cetăţean, să propună măsuri concrete menite să uşureze viaţa argeşenilor, Adrian Miuţescu calcă pe urmele celor de mai sus, ţinându-se de şulfării imbecile. Jegos mod de a face politică, pentru care electoratul îl va sancţiona din nou pe liberal, care va rămâne iarăşi fără nicio funcţie aleasă!
Vom reveni, pentru că aşteptăm ca autorităţile statului să-şi facă datoria în ceea ce-l priveşte pe şantajistul Laurenţiu Cătălin Dinu, individ care poate nu va merge la puşcărie din motive de… sănătate mintală, dar care în mod sigur are nevoie de un sejur cu perfuzii şi cămaşă de forţă!
D.M.D.

Lasa un raspuns