Liberalii şi useriștii încearcă să deturneze sensul votului piteştenilor şi să blocheze proiectele primarului Cristian Gentea comportându-se ca nişte stalinişti în Consiliul Local

0
389

În aceste zile, la Piteşti se comite o ticăloşie. O deturnare a voinţei locuitorilor urbei! Practic, un furt comis cu neruşinare! Totul fiind transmis în direct de camerele televiziunilor locale!

Piteştenii au votat la alegerile locale ca municipiul să aibă un primar de excepţie. L-au votat pe Cristian Gentea, unul dintre fizicienii de top ai României, manager până luna trecută al Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Nucleară (RATEN).

Tot locuitorii municipiului nostru au votat majoritar pentru PSD, în sensul că PSD a obţinut cel mai mare număr de mandate în Consiliul Local Piteşti. Rezultatul este incontestabil, iar orice încercare de a-l prezenta altfel este o golănie.

Însă în CL Piteşti majoritatea a ajuns să fie deţinută de loserii PNL şi USR. Liberalii şi useriștii, în tandreţuri acum, s-au înjurat în campanie la foc continuu. Mult mai mult decât au combătut, fiecare, PSD! Deci punctul lor de vedere potrivit căruia în Piteşti s-a votat pentru o coaliţie de dreapta este o imbecilitate în care nu cred nici măcar săracii cu duhul care o susţin vehement în spaţiul public.

Problema cu adevărat gravă este că, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, consilierii PNL şi USR şi-au propus să supună democraţia la perversiuni în Piteşti. Până acum, comisiile din consiliul local erau compuse din consilieri de la toate partidele, preşedinţia şedinţelor era asigurată de fiecare consilier, prin rotaţie, indiferent de partidul din care făcea parte, fiecare proiect de hotărâre se discuta până se ajungea la un numitor comun (motiv pentru care de foarte multe ori se vota aproape în unanimitate) etc.

Ei bine, în acest moment, liberalii şi useriștii se comportă ca nişte stalinişti psihopaţi. Numai unii dintre ei vor fi preşedinţi de şedinţă, comisiile se alcătuiesc după cum vor muşchii lor, ajungându-se la adevărate cazuri de Bălăceanca (comisia care reglementează circulaţia în municipiu are acum 13 membri, toţi de la PNL şi USR!), fiecare şedinţă pare o transmisiune în direct de la Pavilionul Furioşi, cu cinci-şase consilieri din PNL şi USR în prim-plan făcând permanent spume la gură…

Gaşca asta de derbedei vine la şedinţele de consiliu pusă pe scandal, face circ cu fiecare prilej şi, în general, întreţine o atmosferă care i-ar face invidioşi şi pe foştii membri ai CPUN-ului din zilele Revoluţiei din 1989!

Problema este că, din cauza acestor nulităţi frustrate, primarul nu poate să-şi pună programul în aplicare. Programul pe care piteştenii l-au considerat cel mai bun şi l-au votat în consecinţă!

Grupul de agitatori din CL Piteşti a depăşit orice limită. Frustrările unui trădător abject care a ajuns din cal măgar, foamea de notorietate a unui coteţar, răutatea greţoasă a unui reprezentant al minorităţii care şi-a câştigat libertatea la jumătatea secolului al XIX-lea, precum şi idioţenia militantă a unor useriști care vin la şedinţă fără să aibă măcar habar de ordinea de zi, toate acestea sunt pe punctul să compromită grav activitatea Legislativului Urbei.

Unii dintre nefericiţi par să se şi amuze anticipat, considerând că a venit cumva vremea lor şi se vor distra mult în ăştia patru ani. Uită însă de noi, cei care am votat pentru competenţă, seriozitate şi eficienţă, nu pentru scandal, circ şi băşcălie!

Eu unul n-am de gând să las nişte puşlamale să-mi deturneze votul. N-o să-i las să transforme Consiliul Local Piteşti într-o scenă pe care să-şi etaleze ei frustrările de complexaţi marginali. Şi cred că foarte mulţi piteşteni vor fi cu mine şi-şi vor apăra cu determinare votul!

Liberalii şi useriștii promit că se vor distra bine de tot în perioada următoare, când promit că vor fi extrem de vocali în CL Piteşti. Foarte probabil, pentru că şi Monica Lewinski a fost orală şi s-a simţit bine… înainte să aibă momente mai proaste!

D.M.D.

P.S. Am o veste proastă pentru voi, războinicii de bălegar ai lui Miuțescu şi Moșteanu. Ziceţi că vă place scandalul? Mie nu-mi place, îl ador!

Deci fie ca cei mai buni… să câştigăm!

Lasa un raspuns