Liberalii au înviat un cadavru politic pentru Ștefănești: Dorin Mihail Bărbuceanu!

0
836

Am trecut acum câteva zile prin Ștefănești, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Argeşului. Mi s-a părut că nu văd bine. Pe stâlpi, pe clădiri, oriunde se găsea un pic de spaţiu potrivit pentru afişaj electoral, se lăbărţa figura ofilită a unui individ odios.

Iniţial n-am ştiut ce să cred. Pentru că şi domnul în cauză a folosit fotografii din deceniul trecut, poze în care nu părea chiar de 70 de ani! Dar m-am convins repede: el era!

Chiar dacă pare incredibil, Dorin Mihail Bărbuceanu vrea să fie din nou primar la Ștefănești. Are trei mandate la activ, perioade în care localitatea a fost mai prăduită ca Muntenia pe vremea fanarioţilor.

Niciodată oraşul Ștefănești n-a dus-o mai rău decât atunci când la primărie domnea acest bătrânel decrepit (dar foarte priceput la tabla împărţirii!) cu carnet de membru PNL. Gura lumii, pe care noi o suspectăm că estimează în minus, vorbeşte de faptul că Dorin Mihail Bărbuceanu controlează peste 10% din terenurile din Ștefănești.

Locuieşte într-o vilă fabuloasă pe care, din salariul de profesor şi din indemnizaţia de primar, ar fi construit-o lejer în puţin sub 200 de ani! Are piscină de lux şi fel de fel de anexe, totul estimat la sute de mii de euro! Asta în condiţiile în care, ca primar, a avut salariu de maximum 2.500 de lei (la vremea respectivă, salariile erau foarte mici, s-au mărit semnificativ abia din 2017, când el era deja istorie).

Dacă mafia liberală ar fi trebuit să poarte un nume la Ștefănești, atunci acesta ar fi fost, indiscutabil, clanul Bărbuceanu!

Sloganul electoral al acestui bătrânel bolnav, care suferă cu inima grav de tot, dar pur şi simplu nu poate sta departe de banul public, este unul FURAT de la PSD, partid care-l foloseşte pentru primarii social-democraţi care candidează în Argeş pentru un nou mandat: „Continuăm împreună!”.

Ce să continue dacă omul a fost consilier local în ultimii patru ani? Sau se referă la perioadele în care administra oraşul în modul acela extraordinar care l-a făcut celebru, bogat şi… foarte înjurat în localitate, pentru că a distrus timp de 12 ani evoluţia oraşului pe care l-a ţinut sărac, fără infrastructură şi controlat de magnaţii care au ştiut permanent că un primar ca Bărbuceanu poate fi ţinut aproape doar cu tabla împărţirii?!

Vom reveni! Pentru că Ștefăneștiul merită şansa la o administraţie corectă!

D.M.D.

Lasa un raspuns