Lazar Company, o noua lovitura!

0
2455

        camion_lazar_company Afaceri anuale de peste 90 milioane euro. Unul dintre cei mari transportatori europeni de pe piata actuala si cel mai important transportator roman in prezent. Sediul in Pitesti! Lazar Company (caci despre Grupul Lazar vorbim) a dat o noua lovitura si a preluat activele edy Spedition.

In urma cu cativa ani ocupa primul loc in topul companiilor de transport din Romania si se numara printre primele din Europa. Avea un activ de peste 1000 de camioane si o cifra de afaceri de zeci de milioane de euro, insa compania edy Spedition avea sa cunoasca declinul in anul 2012, la scurt timp dupa tragicul deces al principalului actionar si fondator, Alin Popa. Eduard Popa, fiul patronului, a incercat in zadar sa mentina afacerea familiei pe linia de plutire, caci in toamna anului 2012 compania intra in insolventa. Capitolul edy Spedition este incheiat in octombrie 2015, cand activele companiei sunt achizitionate de pitesteanul Ion Lazar, patronul Lazar Company.

edy_speditionEvaluate la 8 milioane de euro, activele companiei edy Spedition au intrat acum in posesia Lazar Company. Si nu doar camioanele si imobilele apartin de-acum companiei pitestene, ci chiar si angajatii edy Spedition vor putea fi integrati in echipa noului detinator. Ion Lazar a declarat ca cei 180 de angajati ramasi vor putea fi recrutati in cadrul Lazar Company, daca isi manifesta aceasta dorinta si au intentia sa lucreze sub noua conducere.

ion_lazar_lazar_companyLazar Company a luat fiinta in urma cu 20 ani si a fost conceputa initial ca firma specializata in comercializarea de piese auto. Ulterior a devenit una dintre cele mai de succes afaceri de pe taramuri argesene si s-a impus pe piata serviciilor de transport international ca una dintre cele mai mari companii. Astazi insumeaza afaceri anuale de peste 90 milioane euro, sute de angajati si colaborari cu nume ca Dacia-Renault sau Hoedlmayr Austria. Lazar Company il are ca fondator si director general pe argeseanul Ion Lazar, actualmente unul dintre cei mai bogati oameni din judet.

Redactor: Luca Mateescu

Lasa un raspuns