La UNPR, toţi au dat bir cu fugiţii. Senatorul Cristache a fost văzut lipind singur afişe!!! Nichifor Bălan îl aşteaptă la cotitură!

0
509

1 iun UNPR noaptea mintiiLa UNPR Argeş e noaptea minţii. După ce s-au văzut pe listele de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Argeş şi pentru Consiliul Local Piteşti, toţi candidaţii au dat bir cu fugiţii. Zilele trecute, senatorul Iulian Cristache, părăsit de toată lumea, a fost văzut la un panou de afişaj electoral în timp ce lipea singur afişe!

În acest timp, sursele noastre ne-au relatat că Nichifor Bălan şi familia politică Fulga (Sanda plus Marian) se ceartă deja pe viitoarele combinaţii din Consiliul Judeţean, Bălan fiind de părere că UNPR trebuie să meargă cu cine oferă mai mult, iar Marian Fulga susţine că trebuie mers cu cine-i oferă mai mult!

Problema este că toate aceste scandaluri interne sunt stupide din moment ce UNPR Argeş nu va intra nici în CJ Argeş, nici în CL Piteşti.

La fel de grav este şi modul în care s-au alcătuit listele electorale, mai ales cea pentru CJ Argeş. Având în vedere că senatorul Iulian Cristache ocupă prima poziţie, deşi este evident că nu va demisiona din Senatul României pentru a deveni un simplu consilier judeţean. Spunem asta nu pentru că ar fi puţin lucru să fii membru al CJ Argeş, ci pentru că Iulian Cristache va rămâne lider al organizaţiei judeţene doar atâta timp cât va fi parlamentar. Cum şi-a pierdut mandatul, îl va zbura Nichifor Bălan în două secunde. E o certitudine!

D.M.D.

Lasa un raspuns