La Rucăr s-a umplut paharul! Datorii de miliarde ale mafiei lemnului şi dezastru electoral pentru PSD şi primarul Dulamă

0
92

Sunt zone în judeţ unde PSD s-a compromis definitiv şi iremediabil. Cum ar fi comuna Rucăr, unde edilul Ionel Dulamă şi echipa sa vor pierde lamentabil alegerile locale, indiferent la ce strategie vor recurge sau ce sume vor decide să cheltuiască în campanie.

În momentul acesta, PSD are în Rucăr undeva în jurul a 30% din intenţia de vot, în timp ce Ionel Dulamă nu sare de 24%. Este un scor jalnic şi el se datorează în primul rând faptului că la Rucăr s-a prăduit pădurea ca nicăieri în Argeş.

Mai mult, între timp s-au aflat mai multe chestiuni, incredibile. Cum ar fi faptul că personaje dubioase care au concesionat terenuri forestiere, suprafeţe de păşune şi poieni alpine de la Primăria Rucăr nu s-au mai obosit să-şi achite obligaţiile. Datoriile lor bat spre 5 miliarde lei vechi, adică sensibil peste 100.000 de euro!

Rucărenii, chiar şi cei neinteresaţi de politică, au aflat că nu se lucra tocmai transparent şi corect. În sensul că marea majoritate a suprafeţelor concesionate erau preluate de interpuşi băgaţi la înaintare. Adică persoana care le exploata în realitate nu era aproape niciodată cea care semna contractul de concesiune cu primăria!

Aşa a fost şi în cazul celor 14 hectare situate în zona Rucăr-UP Râuşor, UA 56A, defrişate complet, aşa a fost şi în cazul celor 158 de brazi marcaţi ilegal într-o păşune de gol alpin, undeva la Izvoarele Dâmboviţei, descoperiţi din întâmplare chiar înainte să fie tăiaţi, precum şi în alte nenumărate situaţii.

Nimeni n-a plătit niciodată pentru jaful incredibil din pădurile Rucărului!

De aceea, în iunie, la alegeri, vor plăti primarul Ionel Dulamă şi administraţia sa!

D.M.D.

Lasa un raspuns