La puşcărie cu nenorociţii!

0
444

la_puscarieDacă mâine-dimineaţă un individ se duce la Parchet şi le spune procurorilor că un primar i-a cerut şpagă, în două ore edilul respectiv este ridicat de mascaţi pentru audieri. Denunţul pare suficient pentru o suspiciune rezonabilă. Uneori chiar şi este!
La Clubul Colectiv din Bucureşti, trei cretini sceleraţi, patronii clubului, au omorât zeci de persoane. Aseară erau 30 de victime, astăzi vor fi mult mai multe pentru că zeci de victime agonizează practic, ţinute în viaţă artificial, sedate sau în comă indusă etc. Din motive pe care nu binevoiesc să ni le explice, procurorii refuză să-i reţină pe afaceriştii de la Club Colectiv, deşi ei sunt pur şi simplu nişte CRIMINALI!
Există declaraţiile a zeci de martori care arată că vizuina respectivă nu respecta nicio normă de securitate, nu deţinea autorizaţii, nu îndeplinea cerinţele minimale pentru a funcţiona ca un club în care se organizează spectacole. Demenţa lor agresivă, concretizată în jocuri cu artificii şi alte materiale pirotehnice, refuzul de a-şi izola ignifug clubul pe considerentul că… „e prea scump”, faptul că ignorau posibilitatea producerii unei tragedii deşi până şi un oligofren şi-ar fi dat seama că moartea le dă târcoale în fiecare seară de aşa-zis spectacol, totul pledează pentru responsabilitatea lor. Pentru vinovăţia lor!
Tudor Pendiuc a stat la puşcărie 8 luni, în arest preventiv, fiind arestat a doua oară fiindcă a vorbit la telefon de două ori cu o femeie. Costin Mincu, Alin Anastasescu şi Cătălin Gancea, cele trei jigodii de la Club Colectiv, au omorât din lăcomie şi inconştienţă mai multe persoane decât au ucis islamiştii în atacul de la redacţia „Charlie Hebdo”. La puşcărie cu nenorociţii!
Nicăieri în lume legislaţia nu este aplicată şi respectată de drag. Peste tot ea este impusă cu forţa. Doar la noi, însă, sunt arestaţi pe loc corupţi care au primit un plic cu bani, dar sunt lăsaţi liberi nişte criminali care au îndoliat întreaga Românie!
Dan Marius DONOIU

Lasa un raspuns