La Primăria Piteşti, dezbatere publică a bugetului

0
453

Conform prevederilor legale, va fi organizată dezbaterea publică a proiectului bugetului municipiului Piteşti pentru anul 2018, în data de 1 februarie, la sediul instituţiei.

Acesta poate fi consultat pe site-ul www.primariapitesti.ro/Transparenta Decizionala/Dezbateri Publice/2018/, doritorii putând depune, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la acesta până la data de 2 februarie.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, precum şi la sediul Primăriei Municipiului Piteşti – Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea „D”, formularul găsindu-se tot pe site.

Potrivit art. 7 alin. (6) din Legea nr. 52/2003 republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

Proiectul de buget pentru anul în curs va fi supus dezbaterii şi aprobării Consiliului Local în data de 15 februarie.

A.S.

Lasa un raspuns