La nici o lună de la numirea Elenei Liliana Murguleţ la conducerea ISJ Argeş a început politizarea învăţământului argeşean! Liberalii de la Inspectoratul Şcolar au numit ilegal o directoare „de partid” la Grădiniţa Campionii din Mioveni deşi Carmen Nicolescu nu îndeplinea condiţiile imperative prevăzute de lege!

0
961
  • Printre persoanele numite politic la Inspectoratul Şcolar Judeţean se numără şi Corina Postelnicescu, soţia preşedintelui PNL Piteşti Marius Postelnicescu

Când au ajuns la putere, liberalii au promis că nu vor năvăli ca un roi de lăcuste înfometate asupra posturilor de bugetari bine plătite. Sper că nu i-a crezut nimeni! Pentru că aceşti oameni „de dreapta” sunt în realitate nişte fomişti, nişte rataţi care au ca unică şansă de a se realiza în viaţă banii statului, la care se conectează ca nişte lipitori înfometate.

Nici măcar posibilitatea de a intra la puşcărie nu sperie un grup infracţional organizat cum este PNL în Argeş. Vă prezentăm un subiect aparent minor, dar caracteristic pentru modul absolut jegos în care înţelege PNL Argeş să-şi promoveze membrii şi simpatizanţii, de obicei varză la capitolul studii şi corigenţi la bun-simţ!

Grădiniţa cu Program Normal Campionii din Mioveni are o nouă conducere de la jumătatea lunii trecute. Directoarea cea nouă este pusă politic de către conducerea liberală a Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, cu implicarea directă a inspectorului general adjunct Constantin Cristinel Creţu şi a Corinei Postelnicescu (soţia preşedintelui PNL Piteşti, Marius Postelnicescu), inspector la educaţie timpurie.

Cum s-a desfăşurat operaţiunea? MIZERABIL!

În perioada 12-14 august trebuiau depuse dosarele de candidatură. Nu a fost depus niciun dosar până pe 14 când la GPN Campionii s-a prezentat doamna Simona Manoloiu, educatoare la o altă grădiniţă din oraş, Grădiniţa cu Program Prelungit  Tic Pitic. Doamna Manoloiu a verificat situaţia candidaturilor şi, atunci când a văzut că nu există nicio persoană din cadrul Grădiniţei Campionii care să dorească postul, şi-a depus dosarul.

Totul foarte bine şi frumos până pe data de 17 august când a fost anunţat câştigătorul: Carmen Nicolescu, o educatoare de la Campionii!

Cum se poate aşa ceva? Simplu: inspectorii liberali au mânărit la modul cel mai infect concursul.

Carmen Nicolescu nu doar că nu avea dosarul depus pe 14 aşa cum era obligatoriu, dar nici măcar nu îndeplinea condiţiile cerute de lege pentru a fi directorul  unei grădiniţe. Nu are facultate şi nici nu are calitatea de membru în Corpul Naţional de Experţi în Managementul Educaţional, aşa cum se prevede imperativ în lege!

Deci numirea ei în funcţie este un abuz în serviciu, o numire politică făcută cu încălcarea legii care va fi investigată de procurori în perioada imediat următoare!

Există şi probe fără număr. Sunt copii de pe documentele depuse la dosar care au fost făcute în data de 17 august, sunt dovezi că fosta directoare, intimidată, i-a dat număr de înregistrare dosarului în data de 14, retroactiv, deşi dosarul lui Carmen Nicolescu a fost gata pe 17, când a fost şi depus în realitate!

Lucrurile nu pot rămâne deloc aşa din moment ce aleasa liberalilor de la ISJ nu îndeplineşte condiţiile necesare pentru a fi director! Pentru fraudele comise cu ocazia examenului vor fi investigaţi cu toţii, urmând să vedem dacă la poligraf minciunile lor vor mai sta în picioare.

Vinovăţia celor doi inspectori este cu atât mai gravă cu cât în data de 14 august, într-o discuţie purtată de ei cu corpul de educatori, când au susţinut că este foarte rău că nimeni din cadrul GPN Campionii nu vrea să fie director, doamna Cristina Roşu, educatoare cu facultate care îndeplinea toate condiţiile pentru a fi manager, şi-a anunţat disponibilitatea de a participa la concurs.

Inspectorii s-au arătat încântaţi, au promis că vor analiza candidatura… dar până la urmă au făcut ce aveau stabilit! Au numit-o ilegal pe Carmen Nicolescu! Fabulos este faptul că pe Simona Manoloiu, cea care îndeplinea şi ea toate condiţiile, au descalificat-o pe criteriul inexistent că nu era cadru la Grădiniţa Campionii. Acesta este un abuz, fiindcă legea dă dreptul oricui să se prezinte la un concurs de manager!

Avem informaţii că astfel de practici devin regulă în ultima perioadă, după ce PNL şi-a instalat echipa de neveste şi pile la Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş. În curând, ni s-a comunicat, va începe din nou să lucreze mafia manualelor, în stilul care a consacrat PNL încă din perioada de tristă amintire când ISJ Argeş era condus de ÎNVĂȚĂTORUL Florin Gardin, şi el recuperat în prezent şi pus şef la Casa Corpului Didactic Piteşti!

Revenim! Pentru că nu avem de gând să lăsăm trupa asta de idioţi şi combinagii să distrugă învăţământul argeşean, începând cu grădiniţele!

D.M.D.

Lasa un raspuns