La Balul „Ancheta”, Armand Chiriloiu a fost ocolit de toată lumea de parcă ar fi fost ciumat!

0
417

„Fost-ai, lele, cât ai fost!”, spune un vechi proverb românesc. De acest lucru s-a convins pe pielea lui Armand Chiriloiu, şeful Direcţiei Silvice Argeş, unul dintre cele mai detestate personaje din spaţiul public argeşean.

Prezent la Balul „Ancheta”, Chiriloiu a fost ocolit de toată lumea bună, fiind tratat ca un ciumat. Până şi şeful său de partid, senatorul Şerban Valeca, l-a ignorat total. La fel au făcut-o şi cei care, în vremuri bune, se înghesuiau să se bage în seamă cu jupânul pădurilor argeşene, om care putea rezolva multe, de la lemn mult la un preţ bun, până la o vânătoare de top!

Numai că, între timp, Chiriloiu a devenit subiect de presă, fiind săptămânal demascat de mass-media argeşeană pentru un şuvoi neîntrerupt de potlogării şi matrapazlâcuri! Toţi cei care au avut de-a face cu el, fie că l-au protejat, fie că l-au ajutat în orice fel, cum ar fi deputatul Radu Vasilică, senatorul Şerban Valeca, senatorul Iani Popa şi chiar prefectul Emilian Dragnea (care a refuzat să-l ancheteze pe Chiriloiu la sesizarea Gărzii Forestiere Ploieşti!), au devenit (sau vor deveni) subiect de anchete şi dezvăluiri, lucru care i-a determinat, pe marea lor majoritate, să decidă că don Armando a devenit nefrecventabil!

Singurul care continuă să-l sprijine necondiţionat este deputatul Radu Vasilică, cel care a şi petrecut la Balul „Ancheta” la masă cu Chiriloiu, deşi tuturor le-a fost clar că parlamentarul şi pădurarul erau veseli ca după o înmormântare. Nu trebuie să uităm că deputatul a declarat nu de mult că abia îl cunoaşte pe Chiriloiu, cu care nu are deloc o relaţie apropiată, deşi numai în acest an presa i-a surprins de cel puţin patru ori la cafele şi vorbe de taină… Oricum, îi crede Pulea Spătaru!

Ideea este că, în zilele următoare, RNP ROMSILVA va efectua noi controale la Direcţia Silvică Argeş, odată ce Ciprian Pahonțu, fostul numărul unu al regiei şi totodată protector al lui Chiriloiu, a fost dat afară din funcţie de Consiliul de Administraţie al ROMSILVA!

Va fi verificat şi modul în care Vasilică Radu a devenit proprietar de cabană silvică la Vidraru, ca şi situaţiile în care toţi pulifricii din politica argeşeană au chefuit moca la cabanele Direcţiei Silvice Argeş, cu băutură, carne de vânat şi piţipoance pe comandă!

Revenim săptămâna viitoare cu dezvăluiri bombă!

D.M.D.

P.S. Fie că eşti parlamentar sau alt demnitar local, fie că eşti poliţist sau magistrat, dacă mai participi la vânători şi chefuri cu Armand Chiriloiu, vei ajunge să le dai explicaţii procurorilor. Pentru că vânatul, cabanele etc. sunt ale statului, nu ale acestui bucălat efemer în funcţie, pe care nu-l prinde Crăciunul la Direcţia Silvică Argeş.

Să nu ziceţi că nu v-am spus!

Lasa un raspuns