Jenico, știu că înfrângerea și umilința sunt dureroase, dar tu ești obișnuită!

0
122

Mi-a răspuns Miss Litoral 1907, Ioana Jenica Dumitru!

Cică eu scriu numai minciuni despre ea, pus de PSD. Că ea a vrut, dar n-a putut tot din cauza PSD să facă nimic la Ștefănești, fiindcă toți i s-au opus ca să-i țină proiectele calde primarului Nicolae Velcea.

Băi, Jenica, am înțeles că ai tupeu și ești tare-n clanță, dar cu mine, tu și Miss Autopsia, nici nu reușiți să treceți de preludiu la o dispută pe bază de argumente!

Tu ai fost la PSD, via PPDD, dă-te în p…ixul meu plin de talent! Deci, n-avea cum să ți se opună nimeni, mai ales că erai pe mână cu Ion Mihalcea, viceprimarul PSD. Ăla cu care te plimbai prin pădure și te jucai de-a Scufița Roșie, sunt pozele la mine pe site! Ăla cu care te certai pasional și care te-a pocnit, când s-a rupt lanțul de iubire politică, chiar la tine în birou. Și faza asta e la mine pe site, la mine pe facebook etc., că eu n-am apărut ieri în peisaj.

Nicolae Velcea a apărut în ecuație în ultimul tău an de mandat, în primii trei nimeni nu știa că fostul deputat va ajunge la Ștefănești.

Deci, mai taie din ele, dă-le dreak!

Apoi, eu nu scriu niciodată povești, eu prezint fapte!

Tu ai angajat-o pe Miss Autopsia la Ștefănești. Sunt vreo șase bătăi, câteva dosare penale formate după ce bichoanca ta schiloadă de borsetă s-a caftit cu un sfert din personalul de sex feminin din Primăria Ștefănești, ba chiar s-a aruncat ca o descompusă cu probleme la mansardă pe mașina viceprimarului Ion Mihalcea, să facă omul infarct de spaimă!

Toate ăstea sunt fapte, nu vorbe!

La fel, faptul că nu te-a mai votat nici dracu la Ștefănești fiindcă nu ai făcut nimic, este o realitate, nu o poveste. Ai luat sub 3% din voturile locuitorilor cu drept de vot din oraș!

Faptul că te numesc traseistă penibilă o fi nasol pentru tine, dar este 100% adevărat! Ai bifat 5 partide în 4 ani, dă-o în plm de treabă, pari foarte nehotărâtă.

Faptul că ai încercat o schemă piramidală cu alde soțu este, la fel, o realitate. Am prezentat punctul vostru de vedere, când jurați că pentru 100 de euro pe lună, veți ajunge să oferiți 2000 de euro lunar. Jur, au micționat oamenii de râs pe voi, când v-au auzit!

Și acum, tu tot cu Miss Autoopsia lucrezi, ai adus-o la Rătești să te ajute cu scandalurile și ieșirile ei de psihopată N.F.! Nu te va ajuta cu nimic, îți promit! Vei pierde rău de tot!

În rest, da, sunteți mulți rău, voi liberalii din Rătești! De aia o să scoateți maximum 3 consilieri, iar noi vom râde mult, că avem de cine!

Am fost drăguț, Jenico, că m-am străduit! Ești totuși o doamnă, ce p…ana mea! Nu miza pe asta în continuare!

Bine pa!

D.M.D.