Jandarm din Pitești, ucis de un prieten!

0
313

Cătălin Geabelea, un jandarm din originar din Piteşti, a murit joi dimineaţă, pe patul unui spital din Capitală, după trei săptămâni petrecute în chinuri groaznice. Bărbatul de 49 de ani lucra de 28 de ani în cadrul Jandarmeriei Argeș și și-a pierdut viața după ce un prieten l-a lovit cu pumnul și i-a cauzat leziuni cranio-cerebrale!

Agresorul, Sevastian Florin Teiuşanu, de 50 de ani, era bun prieten cu victima, însă în urma unui conflict petrecut în noapte de 11 spre 12 ianuarie, acesta l-a lovit o singură dată pe jandarm cu pumnul, care s-a prăbușit inconștient.

Victima a suferit leziuni grave la cap și a ajuns la un spital din Capitală, unde starea sa s-a înrăutățit. Pentru a-și apăra prietenul, acesta a declarat că a căzut pe gheață! Adevărul a ieșit la iveală după cercetări făcute de fratele lui Cătălin Geabelea, polițist în rezervă.

În urma lui, jandarmul a lăsat doi copii, o fată și un băiat, ambii adolescenți.

Pe 16 ianuarie, agresorul, Sevastian Florin Teiuşanu, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de vătămare corporală. O zi mai târziu, Judecătoria Piteşti a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Măsura arestului la domiciliu a fost menţinută, deşi Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a formulat contestaţie.

După ce jandarmul a decedat, încadrarea juridică a faptei s-a schimbat din vătămare corporală în lovituri cauzatoare de moarte, așa că agresorul riscă ani grei de închisoare.

 

Lasa un raspuns